6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

gdzie jest

ocenił(a) film na 9

moj temat forum???Ktoś usuną?Jak tak to nie wiem z jakiego powodu.

ocenił(a) film na 10
brodzikm

ja tez tak miałem ... jak pierwszy załozyłem o NBC
potem zalozylem od nowa i nie usuneli juz....
załoz moze jeszce raz :)

ocenił(a) film na 6
dejna_18

Nie zakładaj drugiego, nie ma sensu. Wiem kto to usunął (jak ktoś powiedział: "Czy ty wszystko wiesz?"), troszke jużjestem na FW i spotkałem siez takimi sprawami, więc w twoim temacie był link do zwiastunu, który nie długo pojawi siena filmwebie w dobrej jakości, troche głupio ale gościu od multimedi, Shemek (pewno znacie, spoko gościu, jak dla mnie drugi po Rednaczu mistrz na filmwebie). Znam jużod dłuższego czasu Shemka, przy zwiastunie z Listopada zapowiedział że jak dam link to mi skasuje temat i linku nie dałem, a angelus dał i tematu nie ma. Nawet mówił żybym nie póbował siez nim ścigac, bo dawałem wcześniej informacje od niego (dotyczące zwiastunów, dalej to robie). Ale Shemek to spoko goscu więc nie miejcie do niego pretensji za ten temat.

ocenił(a) film na 9
brodzikm

Ok.Dzieki za info panowie.Wiec czekam az bedzie w dobrej jakosci na portalu.

ocenił(a) film na 4
brodzikm

aaa xD uciekajmy! Złodzieje tematów :) xD RuuuunnnnN!!!!! ^^^ xD

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Longer, nie rób obciachu :)
To nie jest złodziej tematów, więc jeszcze coś wytłumacze. Shemek ma prawo kasowć linki a nawet powinien. Shemek dostaje informacje na temat zwistunów od dystrybutora, wie to wcześniej niż wielkie serwisy takie jak superherohype.com, jego obowiązkiem jest skasowanie takiego tematu, bo współpracuje z dystrybutorem a rozpowszechnianie tego zwiastunu w takiej formie jest nielegalne. Myslicie że youtube skasowali ten zwiastun z nudów, Sony ma prawa autorskie do tego zwiastunu, zarabia na nim kase. Myślicie że ifilm.com miało dwudziesto cztero godzinne prawa do zwistunu za darmo (zwiastun z listopada). Nie wiem kto za rabia na tym że zwiastun jest puszczany przed 300, czy Sony czy WB, myśle że to obustronna korzyść. Sony najprawdopodobniej odczeka do czwartku, i sprzeda prawa jakiejś stronie i zwiastun wejdzie do neta w wiekim stylu, tak jak to było poprzednio.
Wracając do tematu, Shemek współpracuje z dystrybutorem, a pokazywanie zwistunu na youtube jest nielegalne, czyli dawanie linku do nielegalnego zwiastunu na tej stronie też jest po częsci nielegalne, w ten sposób Shemek ma prawo link skasować.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

pytania do darth Venoma:

No to w końcu będzie w tym tygodniu(zwiastun)?

jak widziałeś to jest tam plasanie na sieciach Venoma?

I na tym forum jest jakis zwiastun z kina słaba jakosć co to?

z góry dzięki za odpowiedzi!!!

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

pytania do Darth Venoma:
Kiedy będzie ten zwiastun?W tym tygodniu ?

Jest tam sekwencja z Venomem ?

na forum jest jakiś trailer w słabej jakości z kina co to?

Z góry dzieki za odpowiedzi(nie było mnie troche na forum

użytkownik usunięty

Ojojoj sorry za pierwszym razem mi się nie wyświetliło,ze wysłałem ten temat i wysłąłem drugi

ocenił(a) film na 4

Złodzieje.... < kryć się > Fire in the hole xD - Fazaaaa xD

Nioch Nioch xD

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Pod tym linkiem, jednak nie skasowali, sorry za błąd: http://www.youtube.com/watch?v=tAAhDk2uCoo

ocenił(a) film na 5
Longusiowe_Szalenstwo

chore to dla mnie..jak mozna kasowac czyjs temat??ktos chce i zaklada a on kasuje bo co bo najlepszy chce byc??jak jest taki dobry to niech zawsze wszystko pierszy dostarcza a nie "oszukuje":D dokladnie zlodziej tematow:D niczym galaktus wchlaniajacy planety :D

ocenił(a) film na 4
Peterson_B

To nie tak. Darth Ci napisał, że jest to po prostu nielegalne, wbrew założeniom dystrybutora, w ogóle wbrew jego interesowi. Więc jak najbardziej, taki ktoś ma prawo usunąć tego typu informację.

Nioch Nioch ^^

brodzikm

bdb że usuneli

ocenił(a) film na 6
tomek100milionow

Dleczego dobrze?
Longer, zawsze w ciebie wierzyłem, bez problemu zrozumiałeś. Shemek w sumie musi kasować te tematy.

ocenił(a) film na 9
brodzikm

Chyba czepili sie mnie tu, teraz filmu nie chcą dodać, poczekam bo wysłałem z poprawką i może teraz zaakceptują.A link do filmu bedzie istniał w komentarzu Dartha.

ocenił(a) film na 4
brodzikm

Darth, tu nie ma co wierzyć. Takie cs jest po prostu pewne... Filmweb to duże przedsięwzięcie, więc ludzie za niego odpowiedzialni muszą kontrolować tego typu wycieki.

Niach Niach ^^

ocenił(a) film na 10
Longusiowe_Szalenstwo

Zgadzam się z Darth Venomem i Longerem. Przecież dystrybutor musi zawsze usuwać nielegalne kopie a filmweb to nie jest bylejaka strona co nie???? Więc administratorzy muszą się tym zająć.

Ja już tak miałem ze 2 razy

ocenił(a) film na 6
Kudii11

jaka nielegalna kopia?? skoro zwiastun jest nagrany z kina(czyli jest już udostępniony widzom a nie wykradziona wersja robocza...) to nie widzę sensu aby dystrybutor go kasowal...chyba, ze nagranie jest z jakiegoś pokazu dla producentów itp...to wtedy inna sprawa :P Troche dziwne jest kiedy zwiastun jest juz puszczany w kinach a nie ma go w sieci:/

ocenił(a) film na 6
Sammy_Jankis

To jest nielegalna kopia, ten zwiastun to element olbrzymiej i doskoanale przeprowadzonej kampani reklamowej. Jeśli zwiastun jest w kinach, ale nie ma go w sieci, to nie dlatego że dystrybutor zapomniał, lub robi sobie jaja z fanów, tylko dla tego że tak zaplanowali. Może Sony ma jakiś układ z WB, że dopiero po jakiś czasie pokażą go w sieci, a na razie fani idą do kina na 300 żeby zobaczyć zwiastun, przy okazji na film. Rozumiecie, wiele fanów sm3 i tak miało pójść do kina na 300, ale duża część się zastanawiała lub troche nie chciała, ale ten zwiastun ma ich przekonać,"przecież film jest podobno super więc dlaczego by nie iść".
Wiecie co, spróbuje pogadać z Shemkiem, może coś od niego wyciągne, on w sumie nie może rozgadywać inormacji od dystrybutora.

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

sorki zwracam honor.jesli to nie legalne to rzeczywiscie prawda.nie znam tych przepisow wiecie i jakos nie chce mi sie ich czytac:D *(jesli sa:) bo ja tam nie przeprowadzam nielegalnych operacji na tym forum:D
heheh nie wiem czemu ale rozsmieszylo mnei te NIOCH NIOCH longera:D:D chyba wyobrazilem sobie tego typu smiech xD hahaha

ocenił(a) film na 6
Peterson_B

Wiec jak zapowiadałem, tak zrobiłem. Napisałęm do Shemka, i odpisał.

"Witam,

Niedługo, a na Forum nie toleruje linków do zwiastunów, który zostały bezczelnie skopiowane jakimś aparatem w kinie. Wydaje mi się, że należy się trochę szanować.

Pozdrawiam serdecznie"

Wiedziałem że nie poda daty, bo nie może, ale "niedługo". Poza tym ta wersja którawidzaiłęm mi sienie podobała, cienka muzyka, w sumie jej nie ma, brak sandmana, nudny troche ten zwiastun był.

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

tja.wszyscy czekali na zwiastun a teraz nie będzie sie podobał.Kiepska ,nie kiepska wersja widać było zarys jak to będzie wyglądać.Umieściłem ją aby zabić ciekawość.Czekam teraz na wersje normalną a być może będzie w HD.Właśnie usunąłem z dysku podobna wersje "300", choć była trochę lepsza, ale szkoda oczu na taki cam.Wiec szanuje się, jakby ta uwaga była do mnie.I fakt, kiepskim sprzętem to było nagrywana, już ,moja N91 nagrywa lepiej.
Pozdrawiam.

P.S.Darth Venom.Raczej nie widze potrzeby pokazywania Sandmana w kolejnym trailerze jeśli był już w pierwszym, a po drugie trailer no.2 miał sie koncentrować na postaci Venoma, wiec jest.Ale to tylko moja obiektywna wypowiedź.Jestem po przeczytaniu pierwszych 100 numerów The Amazing Spiderman i postać Sandmana nie zachwyca mnie.Jeszcze zostało do przeczytania 439.Przypominam sobie czasy z przed 12 lat.Tyle ze teraz czytam te oryginalne.Polskie czytałem wiele razy a tych jeszcze nie.Gorąco polecam lekturę.47 lat historii.