6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

wiem że zaraz mi odpisze jakiś podjarany fan spidermana:D ale moim zdaniem film to jakby to delikatnie napisać dno.... ponieważ: fabuła strasznie oklepana... zło zawsze przegrywa dobro zwycięża, i te beznadziejne efekty specjalne w momencie jak spiderman wbija te pręty w podłoge to wygląda strasznie pod wzgęndem graficznym, rozumiem to bajka dla 10 latków ale mogli by sie do niej bardziej przyłożyć

ocenił(a) film na 8
mateusz121121

błąd niestety: to niejest bajka, a film fabularny na podstawie komiksu; niejest on dla 10-latków bo jest od 12 lat,poza tym większośc filmów mają taką kategorie więc tymbardziej niepowinno sie nazywac bajką dla dzieci.

ocenił(a) film na 1
Walker_

Walker prosze Cie nie ośmieszaj sie...

ocenił(a) film na 8
mateusz121121

ależ sie wysiliłeś.podjarany toja akurat niejestem,napisałem tylko fakty.

ocenił(a) film na 4
Walker_

Fakty? Dobre. Takie z tego fakty, jak z dowolnych polskich kronik filmowych lat 40-tych (dla niewtajemniczonych: propaganda PRLu:)).

ocenił(a) film na 7
mateusz121121

Zgadzam się z tobą mateusz121121. Film mnie też nie przekonał, zdecydowanie najgorsza część z całej trylogii Spider-Mana...

ocenił(a) film na 6
Walker_

Dobrze, że nie napisałeś, że to film dokumentalny albo film na faktach autentycznych...Walker proszę Cię nie pisz już na tym forum bo tylko się ośmieszasz.