trailer był na prawde super i zapowiada sie niezła jazda! Szkoda że premiera dopiero w maju ale czekam z niecierpliwością!
No de' facto Kolega sie nie popisał...;p Ale sam trailer ani dobry ani zły.Raczej poprawny.... Co nie swiadczy o tym jaki bedzie film....
A wy znowu swoje...najeżdżanie na innych naprawdę sprawia że czujecie się lepsi??Co w tym złego że ktoś wchodzi na to forum i mówi że podobał mu się trailer??Zamiast zgodzić się z nim to wy od razu musicie wyjeżdżać z tekstami typu:"ale masz zapłon"..i inne takie...ale po co to????Żadna z tych osób nie zwraca się do was ani was nie obraża osobiście więc po jaką cholerę wy to robicie?
Zgodzić się? Tezczekam na ten film i chba to co tu robie o tym świadczy. Gość ma zapłon z kilku miesiecznum opuźnieniem i siebyle czym podnieca.
ee.. Draven ja tutaj nikogo nie najezdzam... Ja stwierdzam fakt i nie uwazam sie za jkaigos lepszego..:P Ja nic do niego nie mam w koncu nawet go nie znam..:P
Nic dodac, nic ujac z wypowiedz Dravena. Czesc osob czuje sie tutaj, jakby filmwebowskie forum do nich nalezalo, roszcza sobie moralne prawo do niby~moderacji. Wszystkich stalych bywalcow denerwuja takie posty 'z ksiezyca', ale przeciez taka jest istota tego forum, prawda? zeby sie dzielic swoimi odczuciami i przemysleniami. Po raz enty bede za to powtarzal, ze jednym, ktory powinien byc tu napietnowany jest sir "angelus". Nie interesuje mnie wiek tej osoby, sam bylem kiedys "nasto"latkiem a nie pamietam abym kiedykolwiek wyrazal sie w taki sposob. Jezeli chcecie wprowadzic na forum jakies zasady, spojrzcie najpierw na siebie.