6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Zastanawiam się nad napisaniem pracy pod tytułem co powoduje że tak głupie filmy zarabiają tyle kasy, to jest naprawde ciekawy temat.Zawsze lubiłem spidermana ale to coś to pochwała debilizmu człowieka i upadku kinematografii.Ramii razem z Tobym mega cipką to dla mnie absolutni magicy,ciekawe czy mają jakieś opóżnienia w rozwoju umysłowym czy może widzowie albo wszystkie 7 latki obejrzały ten film .Nie moge tego pojąć.

ocenił(a) film na 8
pakerek55

Jak będziesz miał już wstęp do pracy i część I rozdziału to daj poczytać. :)

finsternis

nie rozumiem o co wszystkim chodzi mi wszystkie czesci spider-mana sie podobaly:(

pakerek55

O co ci chodzi chłopie Faktycznie film nie jest tak dobry jak 1 i 2 ale jast dobry może ciebie nie kręcą takie filmy,ale jak już coś krytykujesz to napisz co ci się nie podoba bo ja nie wyobrażam że by zrobiono lepsze filmy o Spider-Man'ie.

ocenił(a) film na 3
Kasia_stachowiak

Jak nie rozumiesz to przeczytaj możę to:

Chyba ich porąbało tam w US&A. Ile razy mozna bezcześcic swietny komiks i kreskowkę. Tylko 1 część była fajna, reszta to głupawe filmy dla dzieci, gdzie wszystko jest wiadome, sztampowe i nic nie może zaskoczyć. Sromotnie się zawiodłem na 3 części, jakbym poszedł do kina na film dla półgłówków, jakbym nie umiał myśleć i wszystko dostawałem na tacy. (Tylko podobał mi się motyw powstania Sandmana.) Jeszcze, żeby to było podane w jakiejś przystepnej formie, bez patosu i amerykańskich symboli. Ale nie. Musieli Spidermana umieścic na tle flagi amerykanskiej, jakby to był wielki bohater narodu, albo złego Petera Parkera musieli umalować i zrobić fryzure a'la Hitlerek, bo widz nie mógłby odróżnić kiedy jest tym złym.

Starczy tych gorzkich słów :). Miejmy tylko nadzieję, że następna część zrekompensuje fanom poprzednie produkcje i moze poprawią grę aktorską, bo z tym też było słabo.
Pozdro

Boro_4

skoro jestes taki myslicielem to odstaw filmy dla dzieci i chyć sie ambitnego filmu...spiderman krecony jest pod młodych a Twoje 32 lata i łapy spocone od przewracania stron komiksu o człowieku pająku nikomu tu nie zaimponuja...
cyt
"na film dla półgłówków, jakbym nie umiał myśleć i wszystko dostawałem na tacy"

Chyle czoła przed tymi którzy idą na filmy sortu Spiderman...Superman czy Batman pomysleć...

ocenił(a) film na 3
Cyg4n

W tych latach pomyliłeś się o 10 lat do przodu :). Batman stoi na poziomie, Spiderman też moglby stać na poziomie, gdyby nie krecili go dla dzieci .

Boro_4

prawda jest taka ze wszystko zalezy od tego w jaki sposób film jest zrobiony...batman miał kategorie taka sama jak spiderman czyli PG-13 (rzekomo tez dla dzieci :P) i dało sie zrobić rewelacyjny film (moim skromnym zdaniem)...choć wielu uwaza ze nowe nietoperze niesmacznie odbiegaja od tym komiksowych na wiele aspektów (choćby batmobil) ale zawsze znajdzie sie ktoś komu coś podobać sie nie będzie...wszystkim niestety nie dogodzisz chocbys nie wiem jak sie starał...takie zycie...pozdro :D

ocenił(a) film na 3
Kasia_stachowiak

Tak w ogole to po co masz konto na filmwebie, i masz tylko 1 film oceniony... I to nie jest Spiderman , ktorego bronisz :)