6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 17138
5,9 9 krytyków
Sprawa się rypła
powrót do forum filmu Sprawa się rypła

sprawa się RYPIE

użytkownik usunięty

film jest naprawdę zaje*-*** no ale nie można go nigdzie dostać, na VCD u nas go nie ma, powiadomcie, skąd go można "ściągnąć" ...

ocenił(a) film na 10

Możesz go wypożyczyć w Warszawie w filmotece która znajduje się w kinie Luna ewentualnie mogę Ci go nagrać za darmo tylko zapłacisz za koszt przesyłki pocztą 7 zł.Lutek

użytkownik usunięty
lutek

Witam. Lutek chciałbym od ciebie kupić płyte z filmem sprawa sie rypła jeśli mógłbyś to odpisz na maila konor3@wp.pl

użytkownik usunięty
lutek

lUTEK JA TEŻ CHCĘ TEN FILM:) moj kontakt to pwfran@poczta.fm

użytkownik usunięty
lutek

lUTEK JA TEŻ CHCĘ TEN FILM:) moj kontakt to pwfran@poczta.fm

ocenił(a) film na 10

Wszystkim zainteresowanym-moja pomoc w nagraniu filmu dalej aktualna.Podobnie jak inne nisszowe polskie filmy.

lutek

Witam chciałbym też od Ciebie przegrać sobie film "Sprawa się rypła" na płytkę mój email jamesmarcin@interia.pl. Jestem z Wawy to jak by ci pasowało to moglibyśmy się zobaczyć gdzieś na mieście albo jak wolisz napisz Czekam i z góry dzięki!! :)))))

użytkownik usunięty
James_M

LUDZIE PRZECIEŻ TELEWIZJA POLSKA TEN FILM EMITUJE DWA RAZY DO ROKU

lutek

Witam chciałbym też od Ciebie przegrać sobie film "Sprawa się rypła" na płytkę mój email jamesmarcin@interia.pl. Jestem z Wawy to jak by ci pasowało to moglibyśmy się zobaczyć gdzieś na mieście albo jak wolisz napisz Czekam i z góry dzięki!! :))))) Marcin

użytkownik usunięty
lutek

Czesc Lutek. Pewnie już Cię to nudzi, ale ja również bardzo, bardzo chciałabym mieć płytę z filmem sprawa sie rypła. Szukam go już od dawna. Mam nadzieję, że odpiszesz na maila pod adres: haniadobro@web.de

użytkownik usunięty
lutek

ja tez chce ten film na CD!!!!!!!!!!!!! email paciuk-g@o2.pl

lutek

Cześć LUTEK mam do ciebie bardzo wielką prośbę, właśnie poszukuje filmu "Sprawa się Rypła" podobno jest wyjeb....... Poszukując go na necie dowiedziałem się że ty go masz.Wypalił byś go może na CD-ika a ja ci kasę wrócę . Mój adres to ( Mariusz Więcek Burzyn 88a , 33-170 Tuchów, woj. małopolskie) Dzięki pozdrawiam .......MANIEK.....

użytkownik usunięty
vini123

Czesc Lutek. Spadłeś mi z nieba!!! Bardzo, bardzo chciałabym mieć płytę z filmem Sprawa sie rypła. Szukam go już od dawna a teraz chcialabym go podarowac bliskiej osobie na gwiazdke i nigdzie nie moge go dostać. Mam nadzieję,że pomożesz mi. Jesli tak, to odpisz prosze na maila pod adres: asjek@interia .pl

użytkownik usunięty
vini123

Czesc Lutek. Spadłeś mi z nieba!!! Bardzo, bardzo chciałabym mieć płytę z filmem Sprawa sie rypła. Szukam go już od dawna a teraz chcialabym go podarowac bliskiej osobie na gwiazdke i nigdzie nie moge go dostać. Mam nadzieję,że pomożesz mi. Jesli tak, to odpisz prosze na maila pod adres: asjek@interia .pl

użytkownik usunięty
lutek

Cześć LUTEK i co z tym filmem czekam na niego.PA pozdrawiam MANIEK

użytkownik usunięty
lutek

Lutek spadłeś mi z nieba proszę nagraj mi ten film i wyślij mój kontakt piotrekpu@poczta.onet.pl

użytkownik usunięty
lutek

MAM GORĄCĄ PROŚBĘ O NAGRANIE I PRZESŁANIE 2 SZT FILMU "SPRAWA SIE RYPŁA" NA ADRES URLE 05-281 UL.LEŚNA 5

użytkownik usunięty

ZAPOMNIAŁAM O PODANIU SWOICH DANYCH
IWONA SZKOP-TOMCZAK URLE 05-281 UL.LEŚNA 5

EMAIL IWONA.TOMCZAK@CEDC.COM.PL

użytkownik usunięty
lutek

Czesc Lutek , bardzo prosze o kontakt na west552@wp.pl z checią kupił bym od Ciebie film "Sprawa sie rypła" bede bardzo wdzieczny , pozdrawiam i prosze o kontakt

użytkownik usunięty
lutek

Czesc Lutek , bardzo prosze o kontakt na west552@wp.pl z checią kupił bym od Ciebie film "Sprawa sie rypła" bede bardzo wdzieczny , pozdrawiam i prosze o kontakt

użytkownik usunięty
lutek

czesc Lutek mam do ciebie serdeczną prosbe jak bys mógł to skontaktuj sie ze mną to jest mój mail sasza_16@op.pl wiesz chodzi mi o super filmek pt"sprawa sie rypła jak byś mógł to napisz dogadamy sie :)

ocenił(a) film na 10
lutek

Czesc Lutek! Dołaczam się do prośby, odpisz na mojego maila dominika_@vp.pl Jesli Ty chcesz jakis film, to moge jakos Ci sie zrewanzowac :) Za przesyłke i plytke zaplace oczywiscie. Czekam na odpowiedz. Pa

użytkownik usunięty

Możesz go znależć na www.suprnova.org - ale musisz mieć azoreusa do ściągania pliku

Lutek moglbys mi przegrac ten film "Sprawa sie rypla",mozemy sie wymieniac jakies filmy.Napisz:Dj.PETER@poczta.f m

Vervest

Lutek moglbys mi przegrac ten film "Sprawa sie rypla",mozemy sie wymieniac jakies filmy.Napisz:Dj.PETER@poczta.f m

użytkownik usunięty
Vervest

Witaj Lutek.Też chciałbym ten film.proszę ci o kontakt na emaila amaderos@op.pl

użytkownik usunięty

Lutek, pilnie potrzebuję ten film. Jesli nadal jest mozliwe dostac go od Ciebie to daj mi znac - wydras@hotmail.com /Wielkie dzieki, czekam.