Nie znają ? Ten film jest strasznie słaby , pomysł na fabułę może był i dobry ale sam film to katastrofa . Jeden wielki miszmasz , fabuła bardzo szybka i denna przy okazji . W tym filmie nie było żadnego dobrego momentu . Nie wiem skąd taka ekscytacja tym filmem .
niestety, tak już jest, że zazwyczaj decyduje większość, która zazwyczaj nie ma racji :/ wydaje mi się, że czas zweryfikuje Spring Breakers, jak i inne "arcydzieła" i "chały". Przekonamy się za jakiś czas co po tym filmie zostało i jak reagują na niego ludzie, którzy będą wolni od reklam, zwiastunów, plakatów etc.
Każdy kto używa słowa "polaczek" w celu obrażania swoich rodaków powinien być wywieziony do lasu, zastrzelony i zakopany w płytkim grobie jak śmieć, którym jest. Nie pozdrawiam.
Bo polaczki nie znają się na filmie? To co dla ciebie jest arcydziełem? Ten film? Bo jeżeli tak to pozdrawiam
Właśnie, niezależnie od tego, jak kto odbiera film, mityguj się z językiem, bo sam jesteś Polakiem. A co do filmu- mi się podobał, będę polecać Spring Breakers z czystym sumieniem. Uważam, że ma spore szanse na zdobycie nagród w konkursach, czy na przeglądach filmowych. I bardzo dobrze. Inność trzeba cenić. Bo "jednakowość" jest nudna.
można odebrać ten film jako robiony na tą samą modłę co głupawe programy mtv i inne tego typu produkcje, mozna tez odebrac go jako satyre na to wszystko. Nie wiem czy to kwestia regienu, polaczków czy nie polaczków, poprostu brak umiejetnosci widzenia, a nie tylko patrzenia