Nie oglądałem serialu,ani innych Star Treków,wiec dostaniecie zdanie zwykłego szaraka w tych klimatach.
Do filmu byłem sceptycznie nastawiony.Pół roku leżał na dysku zostawiony na czarną godzinę,kiedy już nic nie będzie do oglądania.
Po pierwszych minutach zmieniłem zdanie.Efekty oceniam 10/10,ścieżka dźwiękowa 15/10.Sam dźwięk tworzy taki klimat,że nie można oderwac wzroku od monitora.Aktorzy,mimo że nie są gwiazdami pokroju Stallona,grali po prostu świetnie,przykuli moją uwagę całkowicie,nie dało się zrobic przerwy na kawę.
Wszystko trzymające się kupy,prócz kilku rzeczy które ze znajomymi wyłapaliśmy.Moja ocena 10/10
Gorąco polecam
Dokładnie!
Ja tez nie oglądałem wcześniejszych Star Treków, ale ten film uważam za za***isty!
Ogromna dawka widowiskowych i dopracowanych efektów specjalnych, super muzyka, aktorstwo, klimacik :]
Film wciąga - polecam.
Ale niektóym to nie wystarcza... a czym innym jest kino Akcji ? Ma robić rozpier*** w głowie !
rozp....w głowie? gratuluje sposobu w jaki spędzasz wolny czas - doprawdy niepochlebne wystawiasz sobie świadectwo jeśli tylko takie masz oczekiwania względem filmu.