Widziałem starszy film, taki sam, to jak oglądać kolejny film o Zombie. Co za dużo to i świnia nie
zeżre.
Spojrzałem na Twój profil po przeczytaniu komentarza i parsknąłem śmiechem. A kolejna część Harrego Pottera nie jest praktycznie o tym samym co poprzednia? Mało jest filmów jak "Głębia" ? Rozumiem, że nie oglądałeś już żadnego innego filmu z udziałem wojskowych poza "Byłem żołnierzem" ? Głupie podejście.
Harry Potter jest sagą, a to raczej jest powieleniem starego pomysłu. Jakoś sobie nie przypominam że byłem kiedyś fanem filmów na podstawie książek Rowling. Nikogo też nie neguję że jakiś film się komuś podobał lub nie. To moja ocena, a tu jest miejsce do jej wyrażenia i to wszystko...
To jest najoczywistsza oczywistość, że masz prawo do swojej oceny, i choćbyś dał jedynkę wszystkim filmom jakie istnieją to nikomu nic do tego. Ale uważam, że uznanie za bezcelowe obejrzenie jakiegoś dobrego filmu o Zombie, kiedy już się jakiś film o Zombie oglądało jest dziwne niezrozumiałe. Ostatnio jak oglądałem "World War Z" to nie czułem jakiegoś dyskomfortu, że wcześniej oglądałem masę filmów o Zombie, bo co z tego skoro film dobry i fajnie się ogląda. Co do Harrego to dałeś Czarze Ognia 6 gwiazdek co jest dobrą oceną.
World War Z należy do blockbusterów, czyli filmów które mają przynieść krociowe zyski w dniu premiery. Kino już dawno straciło swoją magię, ostatnio mało filmów powstaje wartościowych które trafiają do kina. Mam już prawie czterdziestkę i tyle filmów o Zombie obejrzałem (z racji ery VHS i wszystko się oglądało, bo w TV tylko były ruskie filmy albo Czterej Pancerni) że wyżej wspomniany World War z oglądnąłem z ciekawości ze względu na Brada Pitta i jakoś nabiału mi nie urwało. Jest to film na raz jak dla mnie. Bardziej Resident Evil mi leży, ale nie do końca.
a żebyś wiedział, to akurat był film o duchach.. jeśli chodzi o film to się pomyliłem i tyle..
poza tym masz fajną ksywkę AGM-65, to zawsze mnie kręciło w Birds of Prey ;-) bez złośliwości...
tak na nowy rok nie parskaj śmiechem bo jeszcze w twój świat nie zaglądnąłem, tylko parę treści mogłeś zobaczyć :P Nie chciej żebym został częścią Twego Życia ;-)