5,4 2,8 tys. ocen
5,4 10 1 2800
Static
powrót do forum filmu Static

dobry film

ocenił(a) film na 6

dobry film mega zakonczenie

markus_5

mala bania... czy tu juz tylko dzieci sie wypowiadaja ktore nie widzialy dobrych filmow o takim zakonczeniu? przeciez zakonczenie to kopiuj-wklej ten sam pomysl ktory byl juz wielokrotnie uzywany w innych tego typu produkcjach.

ocenił(a) film na 6
peju

Dobre sobie, ja mam 35 lat, filmów widziałem wiele dlatego może zdaje sobie sprawę z tego ze nie da się wymyślać ciągle coś nowego, film trzymał w napięciu gra aktorska w miarę dobra jak na taki budżet było całkiem dobrze, spodziewałem się bandy która cały film będzie gnębić rodzinkę a tu miła niespodzianka skopiowana, ale zawsze niespodzianka, oceniłem na 6 a Ty Panie dorosły :) nie oceniłeś wcale a po tonie wypowiedzi "bania....." myślę ze to chyba Ty jesteś dzieckiem, takie osoby i ich nic niewnoszące wypowiedzi zaniżają tylko poziom tego portalu, pozdrawiam.

markus_5

nie pisz ze film trzymal w napieciu i mial dobre gre aktorska skoro czepilem sie samego zakonczenia. wcale nie bylo mega tylko wlasnie skopiowane. i dlatego widziales raczej malo filmow...

ocenił(a) film na 6
peju

po pierwsze primo - własnie widzę ze kolega lubi się czepiać i chyba nie tylko końcówek filmów:) po drugie primo - to ile ja widziałem filmów to chyba ja wiem najlepiej ... a na koniec czemu nie oceniasz filmów tylko masz pusty profil? w jaki sposób ktoś ma poważnie traktować Twoje wypowiedzi a obserwuje ze dużo lubisz się wypowiadać jeśli nie oceniasz filmów, ten portal ma służyć głownie w pomocy przy wyborze filmów, czyli obejrzałem oceniam komentuje, a Ty wyłącznie dyskutujesz łapiesz każdego za słowo i próbujesz się kłócić, trochę to niepoważne i niedojrzałe zachowanie i nikomu w tym nie pomagasz proponuje abyś obejrzał film raz jeszcze najlepiej w dobrej jakości, na odpowiednim nagłośnieniu i oceń go jako całość a nie oceniaj po końcówce, a jeśli dla Ciebie końcówka skreśla cały film to tez ok po prostu daj ocenę i pomóż w ten sposób innym a nie kłuć się z każdym bez celu, jeśli w przyszłości ktoś zajrzy na twój profil i zobaczy jakie filmy oceniasz wysoko a jak nisko to pomoże mu to w wyborze, przecież o to tu chodzi, a nie o to ażeby kłócić się bez celu, pozdrawiam raz jeszcze.

markus_5

@markus_5... ja nie tylko watpie ze widziales duzo filmow ale takze, jak dobrze @michal936 zaznaczyl ze masz 35lat... chyba wpisales sobie o 20 za duzo... hehe

ocenił(a) film na 6
peju

Jak widzę z niektórymi osobami nie warto jednak dyskutować i Ty niestety zaliczasz się do nich.

peju

Całkowicie się z Tobą zgadzam.Jak mu napisałem (markusowi), że rodzice kupili mu nie dawno TV bo ocenia wysoko gnioty to też wyskoczył, że ma 35 lat i że się nie znam:) Gość dostał w prezencie myszkę i klika gdzie popadnie, myślę że dla niektórych przydałby się kurs po co jest FW. Chłop wyskakuje tu z tymi 35 latami a na avatarze ma obcego:)