Strach przed ciemnością

Fear of the Dark
2003
5,0 1,2 tys. ocen
5,0 10 1 1189
Strach przed ciemnością
powrót do forum filmu Strach przed ciemnością

Co za koszmar. Gdyby to był klasyk to miałby jakieś usprawiedliwienie, ale ten film z gatunku horror, opowiadający o ciemności, z 2002 roku (sic!) nie ma w sobie nic strasznego. Zdecydowanie nie polecam. Może jedynie jako bajka dla dzieci, które nie boją się zostawać same w domu...
3/10.

ocenił(a) film na 4
freepick

Ja dałem aż 4... :| Spodziewałem się więcej po tym filmie...

Glebacz

Każdy ma inny gust.Mi bardzo się podobał film trzymał mnie przez większość czasu w napięciu.To jest lużny film, pomysł dobry i wykonanie także.Ode mnie 9/10.Jak najbardziej polecam :)
Pozdro.

freepick

9/10 to jakiś żart z Twojej strony .Film był bardzo słaby 4/10 to najwyższa ocena jaką mogę wystawić temu "dziełu".

abrix

abrix nie kumasz tego że każdy ma inny gust!! Za trudne dla ciebie? Mi się film podobał i nic nie zmieni mojej oceny.

ocenił(a) film na 3
Snajper_21

No dobra, o gustach się nie dyskutuje, ale chyba mamy teraz prawo twierdzić, że jesteś dzieckiem? Wyraźnie napisałem, że dla osób do lat +7 film na pewno będzie straszny.

freepick

To że napisałeś że straszy osoby do lat 7 do akurat nic nie znaczy.To tak ja bym napisał że REC straszy do lat 10 i by można było twierdzić że też jesteś dzieckiem!! Ale to tylko przykład. I dla twojej wiadomości nie jestem dzieckiem.

ocenił(a) film na 2
freepick

tragedia 2/10

ocenił(a) film na 4
freepick

Tak,film z gatunku horror;)Powinno być fantasy lub dla młodzieży.

ocenił(a) film na 4
freepick

na tej stronie się często mylą z nazwą gatunku filmu. a jak dla mnie to 4/10 i ani pół punktu więcej.