Co za koszmar. Gdyby to był klasyk to miałby jakieś usprawiedliwienie, ale ten film z gatunku horror, opowiadający o ciemności, z 2002 roku (sic!) nie ma w sobie nic strasznego. Zdecydowanie nie polecam. Może jedynie jako bajka dla dzieci, które nie boją się zostawać same w domu...
3/10.
Każdy ma inny gust.Mi bardzo się podobał film trzymał mnie przez większość czasu w napięciu.To jest lużny film, pomysł dobry i wykonanie także.Ode mnie 9/10.Jak najbardziej polecam :)
Pozdro.
9/10 to jakiś żart z Twojej strony .Film był bardzo słaby 4/10 to najwyższa ocena jaką mogę wystawić temu "dziełu".
abrix nie kumasz tego że każdy ma inny gust!! Za trudne dla ciebie? Mi się film podobał i nic nie zmieni mojej oceny.
No dobra, o gustach się nie dyskutuje, ale chyba mamy teraz prawo twierdzić, że jesteś dzieckiem? Wyraźnie napisałem, że dla osób do lat +7 film na pewno będzie straszny.
To że napisałeś że straszy osoby do lat 7 do akurat nic nie znaczy.To tak ja bym napisał że REC straszy do lat 10 i by można było twierdzić że też jesteś dzieckiem!! Ale to tylko przykład. I dla twojej wiadomości nie jestem dzieckiem.