Strefa X

Monsters
2010
5,7 18 tys. ocen
5,7 10 1 18177
6,3 13 krytyków
Strefa X
powrót do forum filmu Strefa X

Zanim zabierzecie się do oglądniecia tego filmu przygotujcie sie na naciągniętą do granic możliwości nudną historię bez polotu z płytkimi dialogami.
Film dla głupich, którzy dadzą zarobić producentowi i reżyserowi zwracając przy okazji zainwestowany w ten sposób budżet .

Ogólnie strata czasu

ocenił(a) film na 7
asus88

Niby dlaczego naiwny i naciągnięty?Według mnie wręcz odwrotnie.Dawno nie widziałem filmu o kosmitach zrobionego w troche inny sposób niż reszta.Ciekawy i oryginalny,bez tych wszystkich oklepanych numerów.

ocenił(a) film na 9
asus88

Szkoda, że przy okazji recenzji obraziłeś wszystkich, którym film się podobał. Po raz kolejny okazuje się, że niektórzy użytkownicy filmwebu to nastolatkowie przedkładający filmy akcji nad dobre kino o niewielkim budżecie. Szkoda, bo właśnie zepsułeś kilku osobom mozliwość fajnego spędzenia kilkudziesięciu minut. Mimo wszystko: pozdro!

James

Jeśli choć kilku osobom uniemożliwiłem zmarnowanie czasu przy tym filmie to się ogromnie cieszę, gdyż to było moim zamiarem.
Urażeni mogą być tylko głupcy zachwycający się bylejakością filmu.
Z wiekiem i gustem filmowym nie trafiłeś, więc na przyszłość swoją dedukcję zachowaj dla siebie.

asus88

na szczescie sa ludzie, ktorzy nie sugeruja sie wypowiedziami takimi jak twoja :) dzieki temu obejrzalem ten bardzo dobry film. widac, ze mozna nakrecic film SCI-FI w ktorym trup nie sciele sie gesto, a kosmici nie zjadaja wszystkiego co sie rusza

dla mnie to takie polaczenie "babel" z "jurassic park" - polecam

ocenił(a) film na 3
asus88

Spoiler+++
Dno to może i nie jest, ale do końca czekałem aż coś zacznie się dziać - niestety - nic takiego nie miało miejsca. Jakby ten film opowiadał o losach ludzi, którzy nie grają pierwszych skrzypiec w tym filmie. Pokazuje historie zwykłych osób 100km od centrum wydarzeń. Nawet za bardzo nie wiedzą co jest grane! Równie dobrze mogliby zrobić film o tym przewoźniku co zdzierał na promie i wyprawie! Albo o żołnierzach z lasu! By było równie ciekawe! Ogólnie to nuuuuuda!

Mordoklej

widac jestes typem dla ktorego "pila" to mistrzostwo swiata :)

ocenił(a) film na 9
asus88

nie