Zanim zabierzecie się do oglądniecia tego filmu przygotujcie sie na naciągniętą do granic możliwości nudną historię bez polotu z płytkimi dialogami.
Film dla głupich, którzy dadzą zarobić producentowi i reżyserowi zwracając przy okazji zainwestowany w ten sposób budżet .
Ogólnie strata czasu
Niby dlaczego naiwny i naciągnięty?Według mnie wręcz odwrotnie.Dawno nie widziałem filmu o kosmitach zrobionego w troche inny sposób niż reszta.Ciekawy i oryginalny,bez tych wszystkich oklepanych numerów.
Szkoda, że przy okazji recenzji obraziłeś wszystkich, którym film się podobał. Po raz kolejny okazuje się, że niektórzy użytkownicy filmwebu to nastolatkowie przedkładający filmy akcji nad dobre kino o niewielkim budżecie. Szkoda, bo właśnie zepsułeś kilku osobom mozliwość fajnego spędzenia kilkudziesięciu minut. Mimo wszystko: pozdro!
Jeśli choć kilku osobom uniemożliwiłem zmarnowanie czasu przy tym filmie to się ogromnie cieszę, gdyż to było moim zamiarem.
Urażeni mogą być tylko głupcy zachwycający się bylejakością filmu.
Z wiekiem i gustem filmowym nie trafiłeś, więc na przyszłość swoją dedukcję zachowaj dla siebie.
na szczescie sa ludzie, ktorzy nie sugeruja sie wypowiedziami takimi jak twoja :) dzieki temu obejrzalem ten bardzo dobry film. widac, ze mozna nakrecic film SCI-FI w ktorym trup nie sciele sie gesto, a kosmici nie zjadaja wszystkiego co sie rusza
dla mnie to takie polaczenie "babel" z "jurassic park" - polecam
Spoiler+++
Dno to może i nie jest, ale do końca czekałem aż coś zacznie się dziać - niestety - nic takiego nie miało miejsca. Jakby ten film opowiadał o losach ludzi, którzy nie grają pierwszych skrzypiec w tym filmie. Pokazuje historie zwykłych osób 100km od centrum wydarzeń. Nawet za bardzo nie wiedzą co jest grane! Równie dobrze mogliby zrobić film o tym przewoźniku co zdzierał na promie i wyprawie! Albo o żołnierzach z lasu! By było równie ciekawe! Ogólnie to nuuuuuda!