PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576175}

Strefa X

Monsters
2010
5,7 18 tys. ocen
5,7 10 1 18159
6,0 13 krytyków
Strefa X
powrót do forum filmu Strefa X

Piramida

ocenił(a) film na 7

Film całkiem niezły, taki na nudne, skacowane popołudnie w sam raz.
Mam natomiast pytanie, czy ktoś ma pojęcie co to była za piramida? Gdzie się znajduje?
Bo nie wydaje mi się żeby to była makieta na potrzeby filmu.

arkadiuszpod

Pewnie jakaś aztecka ; ) tak myślę. tak to nie byłą makieta. Film powiem tak...początek bardzo niemrawy(pomijam efekty,które były naprawdę słabe), a póżniej z każdą minutą film stawał się coraz ciekawszy...Nie mogłem się doczekać jak już dotrą grr xd Whitney Able zaskoczyła mnie bardzo...mega laska :) I jak dla mnie ciut za szybko się skończył.Generalnie zasłużone 6/10.

ocenił(a) film na 7
David_Haye

Owszem nie wyglądała na makietę, stąd moje pytanie. A czy Aztecka, nie jestem tego pewien, nie jestem pewien czy aztekowie w ogóle budowali piramidy, poza tym nie aztekowie tylko mexica, tak sami o sobie mówili ;) Pozdrawiam.

arkadiuszpod

Aztekowie budowali piramidy :) To jest pewne. Potocznie tak się ich określa, więc czemu miałbym tak nie mówić?
Jedyne co nie pasuje mi to lokalizacja tej piramidy w filmie...bo budowle azteckie znajdują się tylko na południu dzisiejszego Meksyku, a wiadomo gdzie była ta w filmie...Również pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
David_Haye

Tego właśnie nie jestem pewien, czy to oni budowali ;)
http://www.youtube.com/watch?v=FKU0F0aHPUQ

arkadiuszpod

Hmm...co do Azteków to nie jestem pewien, ale Majowie to z pewnością nie była ziemska cywilizacja ;)

ocenił(a) film na 9
David_Haye

wyglądał jak taki dziwny ziggurat.