6,5 93  oceny
6,5 10 1 93
Strzały w Arizonie
powrót do forum filmu Strzały w Arizonie

Wszystkie postacie kobiet (łącznie z pięć) jakie zaistniały w tym filmie są tak żenujące, że zdumiewającym jest wręcz zachowanie mężczyzn, których film kreuje na herosów. Kobiety wyglądają tu jak niepełnosprawne psychicznie w dodatku jak mawia Buscemi w "Fargo" jedna z nich jest "fuckin' mute" druga na odwrót pieprzy bez przerwy od rzeczy. Obie doprowadzają bohaterów do wzajemnej wyrzynki. Tak mniej więcej wygląda ten krótki i nieco denerwujący film, choć zarazem przykuwający uwagę.

użytkownik usunięty
Harry

wizyta u terapeuty może ci pomoże, choć ja w to wątpię...

ocenił(a) film na 5

Cóż, być może masz rację. Może ona nawet jest warta 13 lat przetrwania. Nie wiem. Nie mnie to osądzać. Może ktoś kiedyś napisał głupi komentarz pod wpływem kilku puszek piwa a Ty teraz przyjmujesz to za constans. Mam to w dupie. Choć jeśli tak łatwo wątpisz to być może tobie w życiu przyda się specjalista prędzej niż mnie. 13 lat i przetrwałem bez niego. Choć w sumie... Laryngologa potrzebowałem.

ocenił(a) film na 5
Harry

Przypuszczam zresztą że niejeden głupi mój komentarz na tym portalu się znajdzie ale bynajmniej w dupie mam tych którzy uznają to za stałą niezmienną.