5,7 19 tys. ocen
5,7 10 1 18995
4,9 7 krytyków
Syberiada polska
powrót do forum filmu Syberiada polska
ocenił(a) film na 8

dużo lepszy,nie rozumiem czemu ten film sie nie podoba

ocenił(a) film na 8
vazil

Nie podoba się dzieciarni, która nie wie o co kaman. Bardzo fajny film. Westerplatte to mizeria

ocenił(a) film na 4
vazil

Może poda Ktoś kilka ciekawych tytułów które dotyczą w dużym bądź mniejszym stopniu losów Polski.

ocenił(a) film na 8

Westerplatte to dno i totalne nieporozumienie. Syberiada jest rewelacyjna - dla tych, którzy choć trochę interesują się tematyką.

Syberiada to zakłamany film z tragicznym aktorstwem .Ogólnie lubie filmy w tym temacie ale ten odradzam zdecydowanie , a co do Tajemnicy Westerplatte może nie była rewelacyjna ale na pewno jest lepszym filmem.

ocenił(a) film na 8
mj_rock

No twoja wypowiedź świadczy o tym, że jesteś zwyczajnym przygłupem. Syberiada - fatalne aktorstwo, Tajemnica - lepszy film. Proszę cię. Siadaj, pała.

grd1

Idź dziecko do szkoły podnieś troche swój poziom intelektualny później ze mną pogadaj. Widać jakie masz pojęcie. Syberiada nie dość że fatalne aktorstwo to poza Peszkiem fatalni aktorzy na miare Polskiej kinówki .Interesują mnie tematy wojenne po wojenne więc dziecko siedź cicho jak ze mną rozmawiasz..Westerplatte na pewno genialne nie jest jak napisałem ale jest dobre a Syberiada jest zakłamaniem tego co było ale taki nieuk jak Ty nawet tego nie widzi.

ocenił(a) film na 8
mj_rock

Co takiego zakłamanego jest w tej Syberiadzie? Nie wierzysz w to, że Polacy byli wywożeni na Syberię? Ty chyba nie oglądałeś tego Westerplatte skoro uważasz, że ten film jest dobry, go się nawet oglądać nie da. No ale fakt dla takiemu brzdącowi jak ty to się podoba wszystko gdzie "szczelają i błyskają", a nie to gdzie trzeba myśleć.

grd1

Widzisz po Twoim komentarzu widać że mnie w ogóle nie znasz no bo nie znasz a oceniasz i już nawet wiesz jakie filmy oglądam i lubie . Wiem że byli wywożeni to już naprawde brednie piszesz a jak nie wiesz co jest zakłamanego to odsyłam Cię do szkoły na lekcje historii bo naprawde masz braki .Pozdrawiam i więcej nie dam się wciągnąć w tą ''debate'' bo nie ma sensu z i ludzmi Twojego pokroju.a tak na marginesie wole książki historyczne od filmów .

ocenił(a) film na 8
mj_rock

Umiesz czytać? Fascynujące, bo z pisaniem masz problemy.

grd1

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 4
mj_rock

to może podasz kilka ciekawych tytułów które dotyczą w dużym bądź mniejszym stopniu losów Polski.

ocenił(a) film na 8

Mi się film podobał.