Sylwester w Nowym Jorku

New Year's Eve
2011
6,3 70 tys. ocen
6,3 10 1 70068
4,3 13 krytyków
Sylwester w Nowym Jorku
powrót do forum filmu Sylwester w Nowym Jorku

Jaki był wasz ulubiony wątek? Dlaczego ten? A jaki był waszym zdaniem najsłabszy?

ocenił(a) film na 8
mycookiemonster

Wszystko było fajnie, ale chyba najbardziej spodobało mi się jak Paul pocałował Ingrid zakańczając jej listę : )
Najsłabszy: Kiedy Aimee rozmawiała ze swoim mężem na skype a on się szybko rozłączył bez żadnego uśmiechu na twarzy.

dosme

Ulubiony: wątek Hailey i tego chłopaka - sama nie wiem, dlaczego.
Nie podobał mi się wątek: Jensena i Laury- irytował mnie.

Hmm_Ciastko

I podobał mi się też wątek Paula i Ingrid, i Elise i Randy'ego.

ocenił(a) film na 4
Hmm_Ciastko

jak dla mnie najlepszy był wątek paula i ingrid, clarie i jej ojca oraz pary oczekującej dziecka
najsłabszy: laury i jensena, kim i sama

ocenił(a) film na 8
mycookiemonster

Ulubiony wątek : Randy (Ashton) i Elise (Michele) - bardzo mi się podobał :)
A najgorszego nie mam :) Wszystkie były fajne :)

ocenił(a) film na 8
mycookiemonster

mi sie podobali: Jansen i Laura- podobala mi sie ich historia, ladna para ; Paul i Ingrid- podoba mi sie gdy mlodszy jest z starsza, czasami fajnie to wyglada i oni to potwierdzili, para oczekujaca dziecka- Jessica Biel byla swietna, jej miny, ich pomysly...

ocenił(a) film na 8
mycookiemonster

Mi zdecydowanie najbardziej podobali się Paul i Ingrid i tak jak napisała dosme najlepsze było jak Paul ją pocałował. Chociaż na koniec jak tańczyli też mi się bardzo podobało :D

ocenił(a) film na 7
Nesca18

Paul i Ingrid, Randy i Elise. Co do drugiej pary, widziałam chyba z 50 razy scene w windzie, kiedy postanowili urządzić własne przyjęcie. "w końcu mnie widzisz. Uśmiechasz się nieśmiało" kocham tą scenę <3

nicsienieliczy

Oczywiście Paul i Ingrid, Zac Efron, na którego tak się narzeka był częścią najlepszego wątku ;)

ocenił(a) film na 7
ola_marta

true:)

ocenił(a) film na 6
mycookiemonster

Najlepszy: Paul i Ingrid
Najgorszy: Jensen i Laura

ocenił(a) film na 7
mycookiemonster

Tess i jej partner oczekujący dziecka - mega :) te sposoby na wywołanie ciąży były prześmieszne, Jessica Biel spisała się świetnie, a zakończenie tego wątku bardzo optymistyczne :) dodatkowy plus to Carla Gugino którą uwielbiam :D
no i oczywiście Paul i Ingrid - ta kobieta była taka słodka w tym spełnianiu marzeń, naprawdę ujęła mnie :) Paul miał ciekawe alternatywy dla jej niesamowitych pozycji na liście, niektóre z nich były zaskakujące (jak przejście po tej makiecie Nowego Jorku - nie wiedziałam, że coś takiego istnieje). najbardziej porywający z nich wszystkich, no i zakończenie super :)

użytkownik usunięty
mycookiemonster

Nafaszerowany gwiazdami gniot

ocenił(a) film na 4

każdy ma prawo wyrażać własne zdanie czy film mu się podobał czy nie, ale powinien wiedzieć gdzie to robić, bo ten wątek służy osobom którym film się podobał, do czegoś innego ;)