Jaki był wasz ulubiony wątek? Dlaczego ten? A jaki był waszym zdaniem najsłabszy?
Wszystko było fajnie, ale chyba najbardziej spodobało mi się jak Paul pocałował Ingrid zakańczając jej listę : )
Najsłabszy: Kiedy Aimee rozmawiała ze swoim mężem na skype a on się szybko rozłączył bez żadnego uśmiechu na twarzy.
Ulubiony: wątek Hailey i tego chłopaka - sama nie wiem, dlaczego.
Nie podobał mi się wątek: Jensena i Laury- irytował mnie.
jak dla mnie najlepszy był wątek paula i ingrid, clarie i jej ojca oraz pary oczekującej dziecka
najsłabszy: laury i jensena, kim i sama
Ulubiony wątek : Randy (Ashton) i Elise (Michele) - bardzo mi się podobał :)
A najgorszego nie mam :) Wszystkie były fajne :)
mi sie podobali: Jansen i Laura- podobala mi sie ich historia, ladna para ; Paul i Ingrid- podoba mi sie gdy mlodszy jest z starsza, czasami fajnie to wyglada i oni to potwierdzili, para oczekujaca dziecka- Jessica Biel byla swietna, jej miny, ich pomysly...
Mi zdecydowanie najbardziej podobali się Paul i Ingrid i tak jak napisała dosme najlepsze było jak Paul ją pocałował. Chociaż na koniec jak tańczyli też mi się bardzo podobało :D
Paul i Ingrid, Randy i Elise. Co do drugiej pary, widziałam chyba z 50 razy scene w windzie, kiedy postanowili urządzić własne przyjęcie. "w końcu mnie widzisz. Uśmiechasz się nieśmiało" kocham tą scenę <3
Tess i jej partner oczekujący dziecka - mega :) te sposoby na wywołanie ciąży były prześmieszne, Jessica Biel spisała się świetnie, a zakończenie tego wątku bardzo optymistyczne :) dodatkowy plus to Carla Gugino którą uwielbiam :D
no i oczywiście Paul i Ingrid - ta kobieta była taka słodka w tym spełnianiu marzeń, naprawdę ujęła mnie :) Paul miał ciekawe alternatywy dla jej niesamowitych pozycji na liście, niektóre z nich były zaskakujące (jak przejście po tej makiecie Nowego Jorku - nie wiedziałam, że coś takiego istnieje). najbardziej porywający z nich wszystkich, no i zakończenie super :)