W życiu nie widziałam bardziej głupiego i ciągnącego się filmu! Przecież to żenada, że aż tylu osobom ten film się spodobał! Rozumiem każdy ma inny gust OK ale ja NIE POLECAM!!! Szkoda było mojego czasu! IDIOTYCZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwierz mi rozumiem. Ponadto oglądam bardzo dużo filmów i może dlatego taka niska ocena Po zakończeniu seansu byłam wściekła na siebie, że zmarnowałam tyle czasu na tak durny film, jeszcze jak zobaczyłam jego córke wytatuowana "lesbijke" to już wogóle załamałam ręce. Jak już pisałam wcześniej każdy ma inny gust. Mi film nie przypadł, dobry pomysł był ale troche przeciągnietyyyyyyyy :)
Myślę, że miarą "głupoty" tego filmu jest twój iloraz inteligencji. Gdybyś zrozumiała ten film to pewnie nie wypisywałaś takich bzdetów. W przeciwieństwie do Ciebie bardzo cieszy mnie fakt, że tak wiele osób wysoko oceniło ten film. A tak z ciekawości - co było dla Ciebie idiotyczne w tym filmie?
Przepraszam bardzo panią/pana inteligentnego, ale w tym momencie mnie obrażasz! Ja nikogo nie skrytykowałam, że mu się podobał ten film czy jak go ocenił! Poprostu napisałam, że każdy ma inny gust i każdemu może co innego się podobać. A Ty ni znikąd ni z owąd na mnie najeźdzasz, co świadczy o TWOIM małym ilorazie inteligencji :) W filmie było zbyt dużo smutku i irytujących sytuacji a tego jest pełno w realnym świecie i nie mam zamiaru tego jeszcze oglądać w filmie, który w dodatku ciągnął się jak flaki z olejem. W dodatku główny aktor zrobił z siebie taką "łajze" i ofiare losu, że nie dało się tego oglądać Film ma bawić, być rozrywką, czasami przerażać i w zalezności od gatunku wprowadzać w smutek Niestety ten film nie wnosił nic ciekawego poza chęcią wyłączenia go Ale nie będę się tu tłumaczyła NIE POLECAM FILMU i tyle! Jeżeli macie ochote i czas to oglądajcie, podziwiam. Reszty płytkich komentarzy NIE CZYTAM! Pozdrawiam :)