Szalony weekend

The Long Weekend
2005
6,2 8,1 tys. ocen
6,2 10 1 8091
2,0 2 krytyków
Szalony weekend
powrót do forum filmu Szalony weekend

Daję 2/10 za dwa, może trzy naprawdę śmieszne momenty. Komedia może być śmieszna, humor może być niskich lotów, ale jest to jeden z najbardziej niesmacznych filmów, jakie widziałam.

zapatrzona_w_slonce

ja dałem 3/10 za naprawdę niezłą muzykę. Poza tym jeden z gorszych filmów jakie widziałem

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
dran

No właśnie, do oglądania a nie do krzywienia się co chwilę. Ten film zaburzył po prostu moje poczucie estetyki.

ocenił(a) film na 7
zapatrzona_w_slonce

ja myślę że raczej słonko Ci przygrzało w czerep, komedia była spoko ale są lepsze

ocenił(a) film na 2
zapatrzona_w_slonce

Nie dotrwałam nawet do końca tego filmu... Jeden z gorszych jaki oglądałam. Jedyne śmieszne momenty w nim to te urywki innych scen, które od czasu do czasu były pokazywane. Fabuła beznadziejna. Bardzo niesmaczny i obrzydliwy film.

ocenił(a) film na 1
zapatrzona_w_slonce

Jak dla mnie to rzeczywiście żenujący, ale są ludzie, którzy preferują ten poziom humoru.

ocenił(a) film na 3
zapatrzona_w_slonce

Film może nie niesmaczny, no ale kto robi takie żałosne miny przy pierdzeniu i to w samotności.

zapatrzona_w_slonce

Ja w sumie naciągnąłem do 5/10 ale faktycznie momentami nie smaczny, nawet bardzo, chociaż chłopaki na ibizie dużo bardziej mnie obrzydzili jak to.