Szalony weekend

The Long Weekend
2005
6,2 8,1 tys. ocen
6,2 10 1 8091
2,0 2 krytyków
Szalony weekend
powrót do forum filmu Szalony weekend

Jeśli chcecie to obejrzeć to lepiej wyjdźcie na spacer. Film jest - właśnie jak go określić żeby nie przeklinać - powiem jak koleś z programu Top Gear - "słony" - co oznacza że to totalny gniot. Brak fabuły, miejscami niesmaczny do bólu - brak jakiejkolwiek logiki. NIE POLECAM !!!

ocenił(a) film na 1
mr_ko

widzisz, wystarczyło mi aby Tobie odpisać, nie zaczynać nowego tematu...
zupełnie się z Toba zgadzam... aż mi wstyd za te bezguścia !!! szkoda czasu na taką tandetę! niestety ona zawsze w Filmach towarzyszyła i towarzyszyć będzie. Głupie filmy dla głupich ludzi.

ocenił(a) film na 10
asiaczek999

hahhaha dobrzy jestescie........dla dziewczyn i dla gnoi wiadomo ze to bedzie gniot ....poniewaz tam jest duzo zartow z kobiet wiec jak to sie moglo podobac dziewczynie......i do tego zboczone troche wiec dla dziewczyn to nie polecam bo sie "zgorsza" hehe ;-)....natomiast gnoje nie ktorych rzeczy nie rozumieja i dlatego tak uwazaja.......wiec nie przekreslajcie go calkowicie bo byl naprawde smieszny mnie np rozsmieszyl wiec POLECAM ten film !!! a i bym zapomial komedie rzadko kiedy sa po to zeby "nauczyc" czegos....one sa po to zeby czlowiek sie rozluznil i po smial z glupoty bohaterow i jakis glupich sytuacji...a jak szukacie "madrych" filmow to sobie wescie jakis dramat a nie.....

fisher1

Wiesz zalezy od gustu bo ja jestem dziewczyną i film baardzo mi sie podobał bo lubie tego typu filmy ale zgadzam sie ze to jest komedia i musi to być głupota bohaterów a nie jakieś cholerne discovery science albo tym podobne film baardzo fajny pozdrawiam