Szefowie wrogowie

Horrible Bosses
2011
6,5 130 tys. ocen
6,5 10 1 130490
5,8 33 krytyków
Szefowie wrogowie
powrót do forum filmu Szefowie wrogowie

Witam, obejzalem ten film wczoraj i mam wrazenie ze ten film byl o niczym. 0 akcji, jak na komedie, moze 1 scena wywala jakis usmiech a tak poza tym to gniot nad gnioty. Fabula byla tak bezsensowna i naciagana ze poprostu obejrzalem ten film na sile. Obejrzalem sporo beznadziejnych filmow ale to co zostalo pokazane w tym filmie przerasta wszystko, zupelnie nie mam pojecia dla kogo powstaja takie filmy (bo nawet idiotow traktuje sie lepiej, dajac im np. american pie ;D ). Opisze ten film 3 slowami: 'flaki z olejem'. Czy ktos mial podobne wrazenie po zobaczeniu tej produkcji? Nie chce hejterowac tej produkcji, wystawiam jej 4/10 bo cos tam probowano osiagnac jednak do mnie nie trafia takie cos...

p.s. dziwi mnie tak wysoka ocena na FW ...

ocenił(a) film na 8
AuSeR

ja nie wiem czemu tak uwazasz. ja, jak wiekszosc, uwazam ze to zajebista komedia. cos jak kax vegas 1, tego typu odmóźdżacz. ja ogladalam go z lektorem IVO i padałam ze śmiechu z tych textów. jest naciagane ale jaki film nie jest. ;_)

ocenił(a) film na 5
AuSeR

naprawde srednia komedia. pare momentow, gdzie mozna bylo sie posmiac, ale poza tym nuda. porownownanie do the hangover? blasphemy!

ocenił(a) film na 4
AuSeR

zgadzam się. miałem podobne odczucia. Początek całkiem obiecujący, a później już oglądałem tylko dlatego, że mam w zwyczaju oglądać wszystkie filmy do końca. Ani śmieszny, ani ciekawy, ani zaskakujący. W sumie nie wiadomo po co to oglądać.