Szefowie wrogowie

Horrible Bosses
2011
6,5 130 tys. ocen
6,5 10 1 130490
5,8 33 krytyków
Szefowie wrogowie
powrót do forum filmu Szefowie wrogowie

Po pierwsze, każdy by ją kuł, nie zależnie czy ma żonę, kochankę, narzeczoną.
Po drugie typowy komediowy idiota + brak mutacji głosu = dobija ..

sw09

Popieram, każdy normalny facet by sobie z nią zabalował. :)

ocenił(a) film na 7
Dawidosky

Czyli jak komus nie podoba sie zakonserwowana botoksem Jennifer to jest nienormalny?

frigid

tak

ocenił(a) film na 6
sw09

Jeśli twoja definicja normalnego faceta to koleś rzucający się na każdą napaloną laskę, to współczuję.

ocenił(a) film na 9
barabola

To nie moja definicja, odniosłem się do filmu i poprzednich wypowiedzi tutaj. Laska tego "ciapowatego " gościa w filmie jest baaardzo przeciętna,a Jenn która się na niego rzuca jest tak gorąca, że tylko idiota w jego przypadku by nie skorzystał. A jeśli chodzi o mnie , bo widze że bardzo Cię to interesuje :D to jakbym miał laskę NA PRZYKŁAD z wyglądu Megan Fox czy Jessica Alba to olałbym tą dentystkębez wahania :D

ocenił(a) film na 6
sw09

"Wygląd, wygląd, wygląd" - Twoja wypowiedź w skrócie. Ładna, napalona szefowa to jak toster za 2 złote w Tesco - tylko idiota by nie skorzystał.

ocenił(a) film na 9
barabola

Wygląd ma duże znaczenie w kontaktach międzyludzkich, chyba nie zaprzeczysz :P

ocenił(a) film na 6
sw09

Ma, owszem, ale nie absolutne. Można by się tu zagłębić w dyskusję pt. wygląd przemija, miłość nie dotyczy tylko wyglądu itp, ale nie warto. Koniec końców, to tylko forum o filmach.

ocenił(a) film na 9
sw09

A do tego co poniżej dopiszę jeszcze, ze nie wszyscy lubią narzucające się kobiety...niektórzy lubią jeszcze trochę pozdobywać a nie mieć tak na tacy podane...taka łatwizna jest mało podniecająca!

SHOGUN_

płycizna.
i nie mówię o filmie.

ocenił(a) film na 6
Cameron_2

Przepraszam, mówię o krokietach.

SHOGUN_

To smacznego.

ocenił(a) film na 6
Cameron_2

Nie mówiłem, że spożywam..

SHOGUN_

Twoja rzecz, spożywaj, nie spożywaj, grzmoć się dla sportu albo "wymyśl" jeszcze coś atrakcyjniejszego. Jasne, że to ludzka rzecz. Niektórzy uprawiają seks dla sportu, niektórzy jedzą bigos na czas, a inni puszczają bąki. Powodzenia. Szkoda, że nie ma żadnych Igrzysk upamiętniających pewne talenty. A tak to tylko mogą zdobywać rozgłos.. w branży.

Każdy orze tak jak może.

ocenił(a) film na 6
Cameron_2

wzruszyła mnie twoja wypowiedź, tak na marginesie

SHOGUN_

Spodziewam się, że wzruszają Cię inne rzeczy niż mnie, ale
mam to gdzieś.

: )

ocenił(a) film na 9
SHOGUN_

jestes konio bujca w 100 % , A sama Jenifer Aniston by to powiedziala "jerkoff"

ocenił(a) film na 6
SHOGUN_

wŁAśnie to on uratował jakoś ten film!

ocenił(a) film na 5
SHOGUN_

zgadzam się, potwornie słaby aktor, ten głos brrrr... no a co do Aniston, ja pewnie bym miał problemy zeby jej nie puknąć ale propsy dla niego, że taki wierny ;)

ocenił(a) film na 7
SHOGUN_

Ile ludzi tyle opinii, Kurt był najśmieszniejszy z całego filmu moim zdaniem. A z ta Aniston to coś jest na rzeczy, mam w pracy bardzo podobna koleżanke i tez faceci za nia sikają, chociaz ja uważam że obie maja końska urodę. No cóż. Chłop zapamiętał z filmu laskę, a ja zabawnego faceta, gdyby wszystkim podobało się to samo to na filmwebie nie byłoby żadnych dyskusji...

ocenił(a) film na 6
frigid

kochana mądra kobieta potrafiła podejść z dystansem i rozumem do mojej wypowiedzi, uczcie się filmwebowi obrzucacze błotem pisać merytorycznie składne posty, zamiast płakać i się ciskać

ocenił(a) film na 9
SHOGUN_

Bzdury gadasz! Gdybym kochał jakąś kobietę a ona mnie, to gdybym wylądował na bezludnej wyspie z 20stoma króliczkami Playboya to też żadnej bym nie tknął...ale fakt faktem, ze większosc w takiej sytuacji nie miałaby skrupułów!Jaki z tego wniosek?Mało kto tak naprawdę przeżywa prawdziwą miłość...

ocenił(a) film na 6
Boomslang76

wzruszyłem się

ocenił(a) film na 9
SHOGUN_

Wzruszyłeś się aż dwa razy w tym wątku! Wrażliwy z Ciebie człowiek:-) A grasz gruboskórnego cynika...

Boomslang76

"prawdziwą miłość" - jebłem ^^

ocenił(a) film na 9
Vaylander

mam nadzieję, że miałeś przyjemność...

ocenił(a) film na 7
Boomslang76

Miłość miłością
Pożądanie pożądaniem
20 króliczków Playboya nieodparta pokusa :)