Szefowie wrogowie

Horrible Bosses
2011
6,5 130 tys. ocen
6,5 10 1 130490
5,8 33 krytyków
Szefowie wrogowie
powrót do forum filmu Szefowie wrogowie

film rewelacja 9/10

użytkownik usunięty

świetna komedia aby przestali kręcić głupie komedia typu kac vegas a kręcili tylko takie.

ocenił(a) film na 6

Komedia fajna :P Ale mnie się wydaje że ona właśnie mniej więcej jest tego typu co Kac Vegas :P

ocenił(a) film na 6

To jest glupia komedia typu "Kac Vegas"... A fakt, że jest głupia sprawia, że jest śmieszna

ocenił(a) film na 6

To jest głupia komedia. Ale to już chyba ustaliliśmy.

użytkownik usunięty

Nie wiem, co w tym filmie Was tak zachwyca. Lubię sobie obejrzeć 'głupią komedię' - jak to zostało wcześniej ujęte -, dla poprawy humoru, czemu nie? Natomiast ten film, moim zdaniem, był wyjątkowo słaby. Niewymuszenie zaśmiałem się moooże ze 2 razy. Został mi polecony przez znajomego i czekając na coś zabawnego upłynęło mi pół filmu i uświadomiłem sobie, że nie zobaczę w nim nic zaskakującego. Szkoda, bo liczyłem na coś więcej. Jedyne co go ratuje to kilka minut z Jennifer :)
Porównując do "Kac Vegas" - mimo, że nie lubuję się w tego typu filmach - baaaardzo słabo

ocenił(a) film na 5

Dokładnie się z Tobą zgadzam....ja uśmiechnęłam się 1 raz...
Aczkolwiek każdy ma swoje gusta, widać komedia się podoba skoro internauci ocenili go na aż 7,0
Jak dla mnie 5/10

ocenił(a) film na 5
anamari7

rowniez dalem 5/10. pare razy sie zasmialem, ale poza tym nuda. nie wiem, jak mozna porownac to do kac vegas - imo najlepszej komedii tego tysiaclecia! :3 (jak narazie)

ocenił(a) film na 8
Crunik

Końcówka filmu najbardziej śmiechowa - no i sceny już z napisami :P

ocenił(a) film na 9
Araiser

ogólnie wiele fajnych scen, film mi sie bardzo podobał;)

ocenił(a) film na 8

Zarąbista komedia.