Jak dla mnie wymarzony film, żeby obejrzeć w walentynki zamiast jakiejś durnej beznadziejnej
komedii romantycznej. Niech mnie ktoś na to zabierze!!!
A ja chętnie zabiorę jakąś dziewczynę. Sam mam zamiar iść, lecz w towarzystwie jest lepiej. Występuje tylko problem "odległościowy".
Ja się pytam, jak oni mogli dać sequelowi mojego ulubionego filmu kategorię R? Należy im się za to śmierć.
Nikt nie jest do niego podobny. On jest tedyny w swoim rodzaju! Jaram sie nim jak Balladyna piorunem.
Po pierwsze: w szklanej pulapce nie ma niklej brutalnosci, tylko krew zlewajaca sie Bruce'owi po twarzy i po ramionach. Po drugie: im jej wiecej, tym lepiej. Po trzecie: no to wlasnie dlatego ja sie pytam, dlaczego oni mi to robia i daja kategorie R? Skoro brutalnosc jest 'nikla', to po co ograniczac az tak bardzo? A tak marzylam, zeby raz w zyciu obejrzec die hard na duzym ekranie. ;<
Nie. Pila mechaniczna to beznadziejna masakryczna nawalanka. Diie hard to sensacyjna poezja.
Chyba Ci się coś pomyliło z kategoriami. "R" to film dla dorosłych, tak jak pierwsze trzy części xD
Mowie. R to film dla doroslych, wiec nie moge na to isc, taaaak? Jak to pierwsze trzy, skoro normalnie w tv lecialy od 12 albo 16. Nic mi sie nie pomylilo. Jestem niepelnoletnia.
Że też masz się czym przejmować. Jak byłam na premierze Niezniszczalnych 2, to przede mną siedział tatuś z 10-letnim synkiem, mimo iż film miał R-kę.
Kolezanka mi mowila, ze oprocz wejscia z rodzicami mozna jeszcze przyniesc jakas pisemna zgode na wejscie na ten film. To prawda?
Nie, to bzdura :) Nie wiem czy masz 7 czy 15 lat ale nie powinnaś mieć problemów z wejściem. A w telewizji lecą od 12 lat, co mnie dziwi. Jak dla mnie filmy dla 12-latków oficjalnie to to nie są. Ale w dobie "słoneczek" i innych ekscesów, widocznie takie coś staje się normą xD