Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58427
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5

14 lutego

ocenił(a) film na 6

Jak dla mnie wymarzony film, żeby obejrzeć w walentynki zamiast jakiejś durnej beznadziejnej
komedii romantycznej. Niech mnie ktoś na to zabierze!!!

AnOl

A ja chętnie zabiorę jakąś dziewczynę. Sam mam zamiar iść, lecz w towarzystwie jest lepiej. Występuje tylko problem "odległościowy".

ocenił(a) film na 6
Stachu7

Taa, i problem kategorii R.

ocenił(a) film na 3
AnOl

juz widzę,jaki to będzie brutalny film...

ocenił(a) film na 6
aronn

Ja się pytam, jak oni mogli dać sequelowi mojego ulubionego filmu kategorię R? Należy im się za to śmierć.

ocenił(a) film na 9
AnOl

A ja podobny do Willisa jestem ;)

ocenił(a) film na 6
2008einstein2009

Nikt nie jest do niego podobny. On jest tedyny w swoim rodzaju! Jaram sie nim jak Balladyna piorunem.

ocenił(a) film na 3
AnOl

no ale jaką ty brutalnosc dostaniesz?Pewnie nikłą :P

ocenił(a) film na 6
aronn

Po pierwsze: w szklanej pulapce nie ma niklej brutalnosci, tylko krew zlewajaca sie Bruce'owi po twarzy i po ramionach. Po drugie: im jej wiecej, tym lepiej. Po trzecie: no to wlasnie dlatego ja sie pytam, dlaczego oni mi to robia i daja kategorie R? Skoro brutalnosc jest 'nikla', to po co ograniczac az tak bardzo? A tak marzylam, zeby raz w zyciu obejrzec die hard na duzym ekranie. ;<

ocenił(a) film na 9
AnOl

To może lepiej idź na Piłę Mechaniczną 3D ;-))

ocenił(a) film na 6
2008einstein2009

Nie. Pila mechaniczna to beznadziejna masakryczna nawalanka. Diie hard to sensacyjna poezja.

ocenił(a) film na 8
AnOl

Chyba Ci się coś pomyliło z kategoriami. "R" to film dla dorosłych, tak jak pierwsze trzy części xD

ocenił(a) film na 6
damek1690

Mowie. R to film dla doroslych, wiec nie moge na to isc, taaaak? Jak to pierwsze trzy, skoro normalnie w tv lecialy od 12 albo 16. Nic mi sie nie pomylilo. Jestem niepelnoletnia.

ocenił(a) film na 4
AnOl

Że też masz się czym przejmować. Jak byłam na premierze Niezniszczalnych 2, to przede mną siedział tatuś z 10-letnim synkiem, mimo iż film miał R-kę.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kolezanka mi mowila, ze oprocz wejscia z rodzicami mozna jeszcze przyniesc jakas pisemna zgode na wejscie na ten film. To prawda?

ocenił(a) film na 8
AnOl

Nie, to bzdura :) Nie wiem czy masz 7 czy 15 lat ale nie powinnaś mieć problemów z wejściem. A w telewizji lecą od 12 lat, co mnie dziwi. Jak dla mnie filmy dla 12-latków oficjalnie to to nie są. Ale w dobie "słoneczek" i innych ekscesów, widocznie takie coś staje się normą xD

ocenił(a) film na 9
damek1690

To tera zakała TV, od 16 lat pokazują wszystko...

ocenił(a) film na 4
AnOl

To pójdziesz z jakimś wyrośniętym kolegą, który będzie udawał Twojego tatusia.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Co ty. Ja nie mam kolegów. ;___; Ale mam koleżankę, która wygląda jak studentka, pójdzie ze mną na to.