a już myślałem że nie będzie.Teraz wystarczy tylko czekać i modlić się o to żeby nic się nie schrzaniło i wyszła dobra sensacja.
nie spodziewałem się kolejnych prowokacji tylko normalnych odpowiedzi na temat np. nowych wieści z filmu (i jeszcze jedna prośba pisze tu do normalnych ludzi)
ok,przesadziłem,bo się wkurzyłem,ustalmy ja co fam komęntarze o Bruce Willisie o ty dajsz spokój Jakimowiczowi...
zaatakowałem szklaną pułapkę bo się wkurzyłem,sorry
problemy rodzinne nie będziemy przenośic na filmweb
pozdrawiam
ale szybko się uwinęli z tą decyzją... patrząc po przerwie między 3 i 4 (12 lat) piątej części można było się spodziewać w 2020r :D szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że tak szybko zaczną piątkę (nie wiedziałem czy w ogóle zaczną)... ale no tak, Willis też się starzeje, a ja nie wyobrażam sobie, żeby McClane'a zagrał kto inny. Już się nie mogę doczekać...
Ja od razu podziękuję, jeśli ten film będzie znowu PG-13, czyli papka dla dzieci XXI wieku. Chyba, że Bruce'owi uda się namówić do współpracy reżysera Johna McTiernana, albo Renny'ego Harly'na. Może wtedy powróciłby stary dobry klimat trylogii.
PG-13 mówię stanowcze NIE!
Trójka była najlepsza. Mam nadzieję, że ta będzie równie genialna jak poprzednie z serii ;)
Mój ranking
1.Szklana Pułapka 3
2.Szklana Pułapka
3.Szklana Pułapka 2 i 4.0
To tam, i tak wszystkie części są wyśmienite! :D
całkowicie się z tobą zgadzam , i moje ulubione części mam w takiej samej kolejności jak u Ciebie :)
chyba modlić się żeby bruce nie wykitował na planie :] Jak dla mnie mogliby zrobić jeszcze z 5 części. Także mocno im kibicuje.