Kretyn to niestety sam jestes. Willis powiedział, że część szósta będzię ostatnim filmem z serii w jakim wystąpi. Więc odpowiedź brzmi:
Tak. Wiadomo :)
Tylko ciekawe gdzie by się to działo Ja proponuję 5 miejsc.
- polska
- włochy
- japonia
- francja
- hawaje ( końcowa bitwa)
Hawaje najlepsze miejsce ... wyjezdza na wakacje i zaczynają się kłopoty .. super dobra zmiana klimatu .
Niom, nagle całe Hawaje ostrzelane przez kogoś kto chcę dorwać McLane'a! Jego największy wróg z jakim przyjdzie mu się zmierzyć. Potem ściga kogoś aż po Francje, gdzie jadąc przez Wiadukt Millau przeżywa jego zawalenie się. Następnie wybiera się do Japoni, potem do Polski, potem do Włoch. Końcowa scena w Waszyngtonie. Ostrzelany Biały Dom i walka na jego dachu. W tle płonie Waszyngton. TO MOJA WYMARZONA SZÓSTKA!
A w siódemce. Dubaj, Islandia, Londyn, powrót do Moskwy na chwilę, indie, chiny,
W ósemce, cała akcja osadzona w Brazylii oraz Argentynie
Mam jeszcze dużo pomysłów na kolejne...
Ale po co kolesia od razu obrażać??? Mnie samego seria gó..no obchodzi to sam nie wiem czy ma być 6 część czy nie, ale z przyjemnością się o tym dowiedziałem. Inna kwestia jest taka czy 6 potrzebna czy nie. IMO - NIE. Niepotrzebna już była część 4, część 5 to grabienie sobie kłopotów przez Willisa bo pewnie popełni aktorskie samobójstwo, część 6 będzie najprawdopodobniej tak superzajebiaszcza jak czwarta część Indiany Jonesa z 2007 roku ( gó..no na patyku a nie prawdziwek ). W części 7, gdyby powstała, McLane na wózku goniłby prawdopodobnie sztucznie podtrzymywanego przy życiu Indiane Jonesa który chciałby przejąć władzę nad światem bo zgromadził 7 kryształowych czaszek, a McLaneowi pomagałby trzęsący się John Rambo goniony na początku przez pomarszczonego terminatora T - 1000.
Teraz dopiero zajrzałem do tematu. Pytanie było zupełnie poważne, nie jestem wielkim fanem filmów tego typu, ale piątkę i szóstkę chętnie zobaczę. Sly weźmie udział w Rambo 4, Arni w nowym Conanie, więc czemu nie Willis?
@Raskolnikow89 - doskonały opis ;)
@Dante 87- jak widać to ty wyszedłeś na kretyna
Google ponoć nie boli, ale nie znalazłem ani jednej strony o rzekomej szóstej części tego filmu.
Ale skoro sam Willis potwierdził, gdzie zatem jest taka informacja w internecie? Dowody proszę.
Już w zeszłym roku chodziły ploty, ze już podpisał zgodę, ze wystąpi w szóstce. Potwierdziło się.
A może mi ktoś powiedzieć jak się nazywa ten motyw muzyczny znany z 4 i 5 części:
od 0:18 http://www.youtube.com/watch?v=FRLwoMXaZHQ