Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58427
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5
korndddd

lae kretyn jestes jeszcze 5 do kin nei weszla a ty o 6 pytasz

Dante87

Kretyn to niestety sam jestes. Willis powiedział, że część szósta będzię ostatnim filmem z serii w jakim wystąpi. Więc odpowiedź brzmi:

Tak. Wiadomo :)

użytkownik usunięty
kochin

6 jest nie potrzebna ..

Oj jest i to bardzo. Chcemy więcej Bruce w jego najsławniejszym filmie. Chcemy więcej rozwałki!

użytkownik usunięty
The_Fallen

nie lubie dużo sequeli ale jak bd 6 to oczywiście zobacze .

a ja lubie duzo sequeli

użytkownik usunięty
The_Fallen

spoko

Tylko ciekawe gdzie by się to działo Ja proponuję 5 miejsc.
- polska
- włochy
- japonia
- francja
- hawaje ( końcowa bitwa)

użytkownik usunięty
The_Fallen

Hawaje najlepsze miejsce ... wyjezdza na wakacje i zaczynają się kłopoty .. super dobra zmiana klimatu .

Niom, nagle całe Hawaje ostrzelane przez kogoś kto chcę dorwać McLane'a! Jego największy wróg z jakim przyjdzie mu się zmierzyć. Potem ściga kogoś aż po Francje, gdzie jadąc przez Wiadukt Millau przeżywa jego zawalenie się. Następnie wybiera się do Japoni, potem do Polski, potem do Włoch. Końcowa scena w Waszyngtonie. Ostrzelany Biały Dom i walka na jego dachu. W tle płonie Waszyngton. TO MOJA WYMARZONA SZÓSTKA!

The_Fallen

A w siódemce. Dubaj, Islandia, Londyn, powrót do Moskwy na chwilę, indie, chiny,
W ósemce, cała akcja osadzona w Brazylii oraz Argentynie

Mam jeszcze dużo pomysłów na kolejne...

The_Fallen

Podobno w trójce mieli mu porwać rodzinę jak byłby na wakacjach, ale zrezygnowano...

The_Fallen

a i w szostce scigalby kogos bo by porwali mu wlasnie rodzine na wakacjach

użytkownik usunięty
The_Fallen

Fajnie sobie to wyobraziłem .

No nie"? Ja aż się jaram na myśl, że takie rzeczy mogłyby być.

użytkownik usunięty
The_Fallen

mogłyby być czemu nie .

kochin

no to debilu po co sie pytasz czy bedzie 6 skoro sam willis powiedzial ze bedzie

Dante87

Ale po co kolesia od razu obrażać??? Mnie samego seria gó..no obchodzi to sam nie wiem czy ma być 6 część czy nie, ale z przyjemnością się o tym dowiedziałem. Inna kwestia jest taka czy 6 potrzebna czy nie. IMO - NIE. Niepotrzebna już była część 4, część 5 to grabienie sobie kłopotów przez Willisa bo pewnie popełni aktorskie samobójstwo, część 6 będzie najprawdopodobniej tak superzajebiaszcza jak czwarta część Indiany Jonesa z 2007 roku ( gó..no na patyku a nie prawdziwek ). W części 7, gdyby powstała, McLane na wózku goniłby prawdopodobnie sztucznie podtrzymywanego przy życiu Indiane Jonesa który chciałby przejąć władzę nad światem bo zgromadził 7 kryształowych czaszek, a McLaneowi pomagałby trzęsący się John Rambo goniony na początku przez pomarszczonego terminatora T - 1000.

ocenił(a) film na 7
Raskolnikow89

A wg mnie temat ten był tylko sarkazmem, ale wy tego nie wyczailiście :)

ocenił(a) film na 6
adamwis25

Teraz dopiero zajrzałem do tematu. Pytanie było zupełnie poważne, nie jestem wielkim fanem filmów tego typu, ale piątkę i szóstkę chętnie zobaczę. Sly weźmie udział w Rambo 4, Arni w nowym Conanie, więc czemu nie Willis?
@Raskolnikow89 - doskonały opis ;)

@Dante 87- jak widać to ty wyszedłeś na kretyna

użytkownik usunięty
Dante87

Google ponoć nie boli, ale nie znalazłem ani jednej strony o rzekomej szóstej części tego filmu.
Ale skoro sam Willis potwierdził, gdzie zatem jest taka informacja w internecie? Dowody proszę.

ocenił(a) film na 6
korndddd

Już w zeszłym roku chodziły ploty, ze już podpisał zgodę, ze wystąpi w szóstce. Potwierdziło się.

ocenił(a) film na 6
PIOTREKPK19

A może mi ktoś powiedzieć jak się nazywa ten motyw muzyczny znany z 4 i 5 części:
od 0:18 http://www.youtube.com/watch?v=FRLwoMXaZHQ

ocenił(a) film na 6
korndddd

Rockowa wersja 9. Symfonii Van Beethovena. Mam to jako dzwonek w telefonie :P

ocenił(a) film na 6
PIOTREKPK19

ok, dzięki

ocenił(a) film na 5
korndddd

Podobno matka wislera z jasia fasoli ma być op sadzona w szóstce

ocenił(a) film na 6
marek4400

A sam Jaś ma wymieniać baterie w Predatorze, który będzie gonił Bruce'a po tym hotelu Normana Batesa.