Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58427
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5

Oglądając ten film wiedziałem że moi zakompleksiani rodacy go zminusują :) Czy jestem
jasnowidzem? Nie. Każdy amerykański film na który idzie kupe kasy jest gnojony przez polaczkowo,
nie rozumiem myślenia ludzi którzy wszystkiego zazdroszczą... Film zaskakiwał, poziom aktorski bdb
itd. itp. ale co tam polaczkowo i tak zgnoi bo zazdrość... zawsze zazdrościcie innym, a nawet swoje
rodzime kino gnoicie!!! Ubolewam nad swoją tożsamością narodową.... Może się mylę i to ze mną jest
coś nie tak... tego nie wiem.

ocenił(a) film na 3
Psyhe

Podłym śmieciem to i tak zbyt łaskawe określenie Psyhe.
Ten ktoś, po prostu nie zasługuje na to aby być naszym rodakiem.
Bez wątpienia zasługuje co najwyżej na banicję!

djrav77

Patriota się znalazł hah beke z was cisne, zawsze sracie że jest źle w Polszy, sami szydzicie na wszystko, ale jak ktoś powie coś za dużo to go zjecie w imię "ojczyzny" ehh pozdro.

ocenił(a) film na 10
PabloAbruzzi

Nie wiem czy oglądaliśmy ten sam film, ale p

bobo303

Powiedzmy, że się zgadzam, co do polaczkowatości to ja to trochę inaczej pojmuje, ale dziękuję za jedyną sensowną k*rwa odpowiedź (albo jedną z bardziej sensownych).

ocenił(a) film na 10
PabloAbruzzi

Może inny przykład filmu byłby lepszy, bo tego raczej nie da się pozytywnie oceniać. Szklana pułapka 5 zawiodła na całej lini. Ładne zdjęcia, realizm przegięty do bólu. Szkoda..naprawdę szkoda, bo chciałem zobaczyć kolejną część dobrego kina sensacyjnego.

PabloAbruzzi

Większość normalnych ludzie po prostu nie będzie marnowała na takiego pacjenta jak ty czasu !

PabloAbruzzi

Popieram autora tematu. Moim zdaniem film jest bardzo dobry, jest dużo ciekawych efektów specjalnych i szybka akcja. Dziwi mnie tak niska ocena tego filmu, ale pomału zaczynam się przyzwyczajać do realiów panujących na filmwebie. Czasami gniot ma średnią 8,5/10, a naprawdę solidne produkcje potrafią mieć dużo mniej.