O co ci chodzi?
Rzadko spotyka się serię która trzyma swój wysoki poziom(rambo, zabójcza broń, sniper i oczywiście szklana pułapka), więc nie rozumiem dlaczego nie mieliby robić następnej.
Prawdziwy fan filmów akcji na pewno doceni to, że seria będzie kontynuowana.
Ej zgadzam się z tobom ale zapomniałeś o Brudnym Harry'm który też trzyma wysoki poziom w każdej z części.
i ja sie tego trzymam :) nie liczy sie że cześć ma już inny klimat od poprzedników bo w końcu nie te czasy
PS: co z ciebie za fan jeśli nie pasi ci to że robią kolejne części ? dla mnie to mogą zrobić nawet serial taki , byle tylko żeby był dobry .
Czwórka była dobra to dlaczego nie mieli by kontynuować kolejnej części? Szklana pułapka to nie Piła, więc nie ma o czym mówić..
To zobacz ile lat miał Bronson jak grał w Dead Wish ;D
Póki może niech gra, jeszcze dobrze się trzyma, Die Hard to mogli by jak dla mnie i 10 części wyreżyserować, i tak oglądał bym je z przyjemnością.
Jedno mądre zdanie i to wystarczająca odpowiedz na ten temat!! Kruciótko z frajerstwem ! ! !
Uważam, że Bruce jest już trochę za stary na gonienie po mieście za bandziorami i osobiście nie widzi mi się 5 część die Hard :/ 4 była nie najlepsza a co dopiero następna część!!!
A może zrobią z niego gościa niczym w RED?? Emerytowany policjant wraca do akcji?? Bo młodziki takie jak Ty są zbyt wielkimi żółtodziobami by gonić przestępców po mieście??
W czwórce John dostawał w kość, lała się z niego krew, była ranny, młodziki szybciej biegali, szybciej strzelali... ale dał rady ;) jeśli piątka będzie w tym stylu to tym lepiej. Bruce gra dziadka, bo nim jest. Gorzej jak go odmłodzą... wtedy byłaby kiła.