To jest świetny dzisiejszy news :) Mam nadzieję, że dzięki temu powrót do korzeni i stary dobry John :D
mam nadzieje że ta kategoria będzie niezmienna , jak na razie film zapowiada się dobrze , jeśli będzie rzeczywiście dobry to śmiało mogą kontynuować serię .
Jak dla mnie trojki nie pobije na bank, pytanie czy do niej nawiaze. Rzadko kiedy cos nowego potrafi mieć przynajmniej u mnie, wyższą ocenę niż starsze
Może lepiej, żeby nie popadli w skarajność. Niech poprzestaną na szóstej części. Na razie jest tak, że przewagę stanowią znakomite 3 części.
wiadomo że nowe części nie umywają się do starych ale w dzisiejszym kinie sensacyjnym brakuje takich tytułow jak Die Hard .
Brakuje i będzie brakować. Ale wolałabym, żeby nie pogrążali już serii. Tak, fajnie byłoby zobaczyć Willisa jeszcze w 10-ciu częściach, ale z przyczyn wiadomo jakich, do tego nie dojdzie. A jeżeli w jego miejsce mieliby dać jakiegoś chłystka z toną fluidu na buźce, to wolę nie myśleć, co by było.
a mi się wydaje to podejrzane, że tak długo zwlekali
jak robili 1,2,3 to było wiadomo od razu że będzie wysoka kategoria wiekowa robili ją pod dorosłych...
a tutaj ciekaw jestem czy od początku ten film był kierowany pod Rkę ?? czy po prostu jest kilka mocnych scen i dlatego przyznali R a ogólnie film jest lajtowy
wolał bym aby to była ta pierwsza opcja... i aby film był robiony pod Rkę niż Rka nadana powiedzmy z litości...
dziwne że tak długo czekali z tą kategorią wiekową :/
Ja w ogole nie rozumiem dzisiejszego kina. Czy w filmach nie moze lać sie krew, nie można rzucać kur,wami itd. Przecież gimbusy maja swoj Zmierzch i inne gówna
A wyobrażasz sobie Pattinsona albo Damona w roli Johna McClane'a, mówiącego ''Yippee-ki-yay mother....!'' ?
Szosta czesc powinna byc ostatnia. Sam Willis mowil, ze bedzie to ostatnia z jego udzialem
Dopiero weszłam na filmweb i od razu zobaczyłam newsa o R-ce. Cieszę się niezmiernie.
No kurde wreszcie naprawili ten błąd. A już chciałem zbojkotować ten film. Czyli zapowiada się, że to będzie prawdziwy czwarty Die Hard. Poprzedniego filmu wogóle nie uznaję za serię.
też się ciesze że kategoria jest taka ale nie napalajmy się. max payne też był w R (ten sam reżyser)
Akurat Max Payne mi się podobał. Może przez mroczny i dołujący charakter. Ogólnie film banalny, ale przyjemny w oglądaniu. W grę nie grałem, może dlatego mi sie podoba ;)
Co wy gadacie, przecież Max Payne był PG13. Potem stworzyli wersję Unrated - soft R. Czyli zrobili dokładnie to samo co w przypadku poprzedniego Die Harda.
Jak 1,2,3 miały R-ke
A 5 jest ostatnia i ma R-ka jest na ładne zakończenie serii .
Nie ma sensu robić 6
Tak samo jak z Terminatorem chcą zrobić 6 część ... jakby wojny pomiędzy Skynetem a ludźmi nie mogli upchać w 5-tce . To co było w 4 można nazwać pieprzeniem się z ludźmi ...
Ja jestem przeciwnikiem ciagniecia serii w nieskonczonosc. Pewnie nie tylko ja. Terminator skończyl sie na dwojce, Uniwersalny zolnierz na jedynce, Rambo to nie wiem, na pewno piątki nie powinno być
Tak samo ten Grudge match. Ja jestem zwolennikiem zasady ,,im mniej tym lepiej''