Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58427
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5

ja jestem tylko ciekawe jednego.
Czy na moskiewskich drogach naprawdę jest tyle merców :-)

synpanatadeusza

Ponoć S-classe jeździ więcej w samej Moskwie niż w całych Niemczech

ocenił(a) film na 4
mar_cinek2

Byłem w Moskwie w 2011 roku . Jedzi sporo SUV'ów mercedesa , bmw i audi .Nie trzeba daleko szukać . Clsy te nowsze jak i starsze , glk i g na 24 calowych bombach . Baleronów i i okularników też na pęczki.Tych odpicowanych jaki i przerdzewiałych. Muzeum Mercedesa można by było otworzyć.Duzo konkretnych limuzyn typu maybach albo phantom. Na porszaki to nikt nawet nie zwraca uwagi.Bardziej egzotyczne furki też od czasu do czasu się przewijały.

TheAmazingPudding

No ja znam te historie jedynie z opowieści bo w Moskwie nie byłem ale takich obwodnic o jakiej mowa w filmie ponoć jest w niej kilkanaście i wszystkie zakorkowane od rana do nocy. Dlatego dużo sklepów wielkopowierzchniowych otwartych jest ponoć także w nocy, żeby ludzie mogli kupić pralkę czy lodówkę nie tracąc całego dnia na stanie w korkach :)

ocenił(a) film na 7
synpanatadeusza

Ja miałem wrażenie jak by cały pościg to była reklama tyle marek samochodów, a Łady to żadnej nie dostrzegłem, raz tylko pokazali kamaza i to by było na tyle z magii rosyjskiego przemysłu motoryzacyjnego :D

synpanatadeusza

witam. jeszcze kilka lat temu tez bym nie uwierzył ze w moskwie moze jezdzic tyle merców ale byłem tam i przezyłem szok. w tym samym czasie czytałem duzo o moskwie i okazuje sie ze w moskwie jezdzi wiecej merców a nizeli w hamburgu gdzie jest fabryka merca... ale jaja co ??? pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
synpanatadeusza

podobno tak jest że w Moskiwei jest najwięcej milionerów i porządne fury są na porządku dziennym.