Mnóstwo akcji, a to w tych filmach przecież chodzi. Musiało ich to dużo kosztować, tyle nowych samochodów zniszczonych, helikopter, a widać było, że to nie jest zrobione przez komputer.
Fabuła nie powala, ale to kino rozrywkowe i naprawdę nudzić nie można się było. 8/10
A jak tam wypadł montaż scen akcji i użycie kamer ? Czy jest tak chaotyczny i agresywny jak np w Krucjacie Bourne'a ?
Ok .A sceny akcji są bardziej podobne do 1,2 cześci czyli bardziej realistyczne i brutalne czy do 4 czyli efektowne widowisko w strone S-F ?
A tego Ci nie powiem, bo oglądałem póki co tylko 1 cześć i to za dawno bym pamiętał. Trzeba nadrobić.
bardziej to drugie. Ale o to w tego typu filmach chodzi. Ja kasy wydanej na bilet nie żałuję. I daję 8+/10
Ja bym powiedział, że skaczący obraz przebił Bourne`a. Niestety. Co reżyserzy w tym widzą? Stoi sobie dwóch gości i gada, a obraz lata jakby kamerzysta nie wypił rano klina. Pościg w Moskwie stracił przez to 90% swojej widowiskowości....kamera to totalny chaos! Niestety skacząca kamera popsuła mi ten film. i to bardzo!