Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58427
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5

Nie polecam

użytkownik usunięty

Liczyłem na coś w miarę dobrego ale niestety zawiodłem się po pełnej linii. Film jest strasznie słaby i chaotyczny ci co układali scenariusz do tego filmu byli chyba zjarań. Podstawówce i gimbusom może się podobać wszystkim innym odradzam ten film.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
SF_Lover

oświeć mnie skretyniały idioto

użytkownik usunięty
SF_Lover

"Szklana pułapka 5 " i przekaz ? Coś mi tu nie pasuje.

ocenił(a) film na 3

nie karm trola, on zaśmieca wszystkie wątki w których nie chwali się tego filmu

acha i zaraz wróci ze szkoły telhnehmer07 i też Ci powie że jesteś taki i owaki :)

użytkownik usunięty
xunix

dzięki, warto wiedzieć

ocenił(a) film na 7
SF_Lover

,,Bawić i dawać Czadu ! ,Za takie teksty lubię Heavy ! Nic dodać ,nic ująć !

bradock

Dzięki, polecam się na przyszłość!:)))

użytkownik usunięty

Jeśli dla was dobry film to taki który jest napakowany efektami specjalnymi to spoko. Pozdro dla was ! ;D

ocenił(a) film na 7

film bym na wysokim poziomie
najbarwniejszą postacią jak dla mnie w całym filmie był Alik
polecam :)

ocenił(a) film na 4
maklejn

najbarwniejsza postacia to byla ta sunia ajajajajajajajajaj corka tego ch......j wie jak mu tam :p mniejsza o to , ona gra tez w jakims "przenicowanym swiecie " , panowie krytycy koniecznie trzeba obejrzec i obiektywnie skrytykowac :P bo na die hard 5 to szkoda slow :/

ocenił(a) film na 4
maklejn

a tak powaznie Maklein jak to byl dla ciebie wysoki poziom to ty sie chyba wczoraj urodziles...... :P

ROBERTHUNT

Typowe - jak komuś się podoba Die Hard 5, to "urodził się wczoraj". Zasmucę cię gościu, ale ja pochodzę z Pokolenia kaset video i jestem fanem całej serii Die Hard, a najnowszy film podoba mi się najbardziej. Co, też mi powiesz że się "urodziłem wczoraj"?:P

ocenił(a) film na 4
teilnehmer07

Jesli pochodzisz z pokolenia kaset wideo to tym bardziej przykro mi to słyszeć , ze zadowala cie tak plytkie kino gdzie liczy sie tylko rozpierducha , Rambo czy Zaginiony w akcji to przy tym super ambitne kino. szkoda ze tak myslisz bo to wlasnie przez takich jak ty tworcy filmowi uznali chyba ze nie trzeba sie starac , wystarczy nakrecic byle co nawet kosztem zbeszczeszczenia klasyki a gawiedz bedzie zadowolona i dolary do kieszeni poplyna....:/

ROBERTHUNT

Witam chciałbym dodać coś od siebie. Otóż objerzałem film i powiem szczerze mi się podobał. Nie uważam tego filmu za płytkie kino. Zarówno ta część, jak i poprzednie są na przyzwoitym poziomie. Plusem tej części jest dobra fabuła, dobra gra aktorska oraz muzyka dopasowana do filmu. Prosto jest krytykować coś co ktoś zrobił, lecz ciężko jest samemu coś takiego zrobić. Szanujmy poglądy innych, a nie je wyśmiewajmy.

ROBERTHUNT

Chuck Norris kręcił słabe filmy, a co do reszty to po prostu skopiuję tekst z innego tematu: "Założę się że twórcy Die Hard 5 nie mieli nawet zamiaru dorosnąć do pięt wymienionym przez ciebie klasykom, tylko zrobić po prostu udany rozrywkowy film będący kontynuatorem klasycznej serii - co im się udało. Nawet Bruce Willis cieszy się z powstania Die Hard 5 i uważa, że postać McClana to najwspanialsza rola jego życia - czytałem o tym. Co do tego pamiętania Die Hard 5 za miesiąc to się nie zgodzę, tak samo jechano Die Hard 3 a potem okrzyknięto to klasyką, również miała taka sytuacja miejsce przy Die Hard 4 - najpierw zjechano film z góry na dół, a teraz ludzie gadają że to udany film. Die Hard 5 czeka ten sam los, najpierw bezgraniczna i przesadna krytyka, a potem kupowanie egzemplarzy na DVD.".

ocenił(a) film na 7
ROBERTHUNT

87 rocznik
na filmwebie jakies 1200 filmów ocenionych
pozdawiam :)

użytkownik usunięty

Ludzie dla was ten film na prawdę był dobry czy sobie jaja robicie ?

U mnie prym wiedzie Die Hard 4, ale Die Hard 5 też był zayebisty. Czy taka odpowiedź cię satysfakcjonuje??

użytkownik usunięty
teilnehmer07

Po co na siłę używasz angielskiej nazwy "Die Hard" nie możesz po prostu napisać "szklana pułapka" ?

Nie uznaję tego zrytego tytułu Szklana Pułapka. Seria się nazywa Die Hard, i tej nazwy używam.