Wszystkie części były naprawde dobre mam nadzieję że Bruce nas nie rozczaruję :)
Trzecia widziałąm ją żeby nie skłamać z 30 razy :) Ale ogólnie wszystkie są Dobre !!! A 4 część jest bardzo dobra , ale dużo błędów wychwyciłam w filmie :)
Nie wiem być może ale i tak 4 jest fajna ,a ty jakie masz ulubione filmy np nie wiem krzyk wesa cravena lub piraci z Karaibów ??????
Bardzo lubię filmy Wesa oglądałam chyba wszystkie Piraci też fajny film..Ja uwielbiam filmy akcji , i dobre komedie kiedys oglądałam tylko Horrory , ale teraz już nie kręcą takich dobrych jak kiedys :)
Widziałam fajny fajny ..A ja nie polecam Prometeusz byłam wczoraj w kinie Nuda !!!!!!
ok spoko będę wiedział ale ja mam zamiar isc na bajkę Madagaskar 3 i na mroczny rycerz powstaje
aha widzę ze tez lubisz nie więcej takie filmy jak ja he he ,możemy kiedyś sobie podać numery gg ale nie zmuszam fajnie ze załapaliśmy razem temat
no tak ale to też zależy kto czeka na jaki film . każdy chce obejrzeć coś innego
Wkurza mnie tylko polski tytuł "Retrybucja" - co za idiota to tłumaczył !?!? Kolejny raz nasi dali plamę...
Normalka mi już się chcę śmiać jak wychodzi nowy film i konkurs na głupi POLSKI tytuł :)
Widzę po twoich filmach Drive ?? Ja go wyłaczyłam w połowie , dobry może muszę jeszcze raz podejść do tego filmu??
Film jest specyficzny...na pewno trzeba do niego podejść na spokojnie...z odpowiednim nastrojem...fabuła nie jest tak bardzo istotna...ten film dla mnie to obraz, ruchomy obraz który mnie nie pozwolił oderwać wzroku. Do tego muzyka, gra Ryana Goslinga...Na pewno nie każdemu przypada do gustu. Ja doceniłem go po 2 seansie i mam ochotę oglądać ciągle...:)
Eeeeeeeeeee to ja go dziś jeszcze raz zobaczę , bo wiesz sam tytuł to mówię będzie akcja szybkie auta , a tu początek filmu taki spokojny , ale dziś jeszcze raz zobaczę :)
Wiesz co wyślę Ci na priva fragment "recenzji", a raczej przemysleń jednego z kinomaniaków na temat Drive. Oraz chwile później swoją opinie którą kiedyś napisałem...Bo widzę, że Cię zainteresowałem na powrót Drive'm:)
Moja intuicja mi podpowiada, że Bruce nas nie rozczaruje ;-D
Ja osobiście mam nadzieję, że usłyszymy znacznie więcej jego ,,złotych myśli'' niż przy 4 części ;-p
No nie ma o czym dyskutować Samo to że zagra Bruce już powinno wystarczyć żeby wiedzieć że ten film będzie dobry :)
'Godzina zemsty' z Gibsonem jest jeszcze bardzo dobrym filmem, trochę podobnym do 'Szklana pułapka' :D
Ja chcę usłyszeć słynne yipi ka yey madafaka :P
Powiedział. Jak ten koleś go trzymał i wsadził mu lufę pistoletu w ranę po postrzale. [w tym magazynie pod koniec filmu] I McClane się ocknął powiedział swoje słynne powiedzonko, złapał za spust i przestrzelił swoje ramię tak, że kula trafiła tego, który go trzymał.
Wychowałem się na tym filmie. To były moje pierwsze "brutalniejsze" filmy (razem z Zabójczą bronią). Pamiętam jak kiedyś byłem malutki i mogłem wybrać, albo obraz w filmie albo dźwięk. Nie wiem jakim cudem wybrałem dźwięk i było Jupi ka jej madafaka :D
Ja uwielbiam kino akcji 80-90. Takie filmy to ja oglądałAM zamiast bajek ;-D A z Willisem 75 tytułów już mam ogarniętych, a Ty ile z nim oglądałeś?
75 tytułów to niezła sumka. Ja w porównaniu do Ciebie jestem mizerny jak ogórek zielony. Tylko 12 filmów. Mam zamiar wkrótce zobaczyć ich więcej, jak przelecę przez filmografię Pacino i parę seriali, które mnie zainteresowały.
W sumie, co polecasz? :P
,,Pulp fiction, Osaczony, Pole rażenia, Ostatni skaut !!! , Jak ugryźć 10 mln 1 i 2, Kod merkury, Dzieciak.
Osaczony, Pole rażenia, Dzieciak i Jak ugryźć nie widziałem stąd co wymieniłaś. Trzeba się brać do roboty wkrótce. Na premierę 5 części idziesz do kina?
Tego mówić nie trzeba, to oczywiste, też się wybieram :) myślę, że druga część przebiję jedynkę. Bardzo cieszy mnie fakt, że do obsady dołączył Van-Damme i Norris. Kurde, widziałbym jeszcze Gibsona, Seagala i może Banderasa w trzeciej części, a potem niech się dzieje co ma się dziać.
Może pojawią się w Ex3. Tam na forum Ex2 ludzie wypisują różne propozycje obsady ex3
;-)
Przejrzę sobie później forum z Ex2, może się czegoś nowego dowiem. Szkoda, że Van-Damme jest czarnym charakterem i będzie musiał zginąć.