Mam nadzieję że piąta część tego filmu będzie jeszcze ciekawsza
Jakby była to bym się cieszył. Ale różnie bywa z takim reżyserem, jakiego teraz wzieli.
Jeśli będzie taka słaba jak czwórka, to lepiej żeby zamknęła serię.
Zwiastun nie wróży niczego dobrego:
http://www.youtube.com/watch?v=TNqEJczNf4g
Pewnie, że to jest fake. W ogóle nie wiem, po co to tu wstawiacie, skoro było dane w innym temacie. Nie sugerujcie się tym trailerem.
Przecież idzie poznać, przynajmniej w tym przypadku. Z informacji o DH5 wiemy, że kręcony on jest Bułgarii, cy Rumunii, a my tu na tym fake'u mamy pokazaną Amerykę. To raz. Po dwa, nie ma tu pokazanego aktora, który gra syna McClane'a. Po trzy, w trailerze pokazano Willisa, ale są to fragmenty z czwartej części Szklanej Pułapki. Tak więc nie wpadajcie w panikę, nie sugerujcie się tym trailerem, tylko poczekajmy do oficjalnego zwiastuna.
Ja sądze ze 5 bd taka jak 4 .
Mogliby zrobić żeby 5 była taka jak 1 to bylo by coś .....
Szkoda, że dziś nie powstają już takie dobre filmy akcji jak kiedyś (przede wszystkim, brak im klimatu).
No szkoda .
Ale zato mogłeś oglądać Ex1 , Ex2 DOBRE KINO AKCJI
Hołd dla kina akcji z lat 80' i 90 ' .
Jeszcze nie widziałem, ale na pewno obejrzę.
Najmilej to mnie zaskoczył "John Rambo", który poza zwiększoną ilością brutalności ma ten sam klimat co wcześniejsze części z lat 80'.
John Rambo był niezły .
Ale zyski to już nie . Ludzie wolą oglądać Indiana Jones 4 który zarobił prawie 800 mln $ .
A biedny Rambo tylko 113 mln $ ..... :(
Będzie jeszcze szósta cześć Szklanej Pułapki i na tym koniec. Sam Bruce Willis to powiedział.
Czytałem, że Bruce zgodzi się na wystąpienie jeszcze w jednej części, ale na razie nie ma żadnych wieści, żeby szóstka faktycznie miała powstać.
A ty masz jakieś informacje?
Tu ostatnio temat założyłam i zamieściłam artykuł z TT
http://www.filmweb.pl/person/Bruce+Willis-117/discussion/Artyku%C5%82+z+TeleTydz ie%C5%84+Nr+38+21.09+-+27.09.2012%3A-2014016
No to właściwie jest tylko potwierdzenie, że Bruce się zgodzi wystąpić, ale nie wiadomo czy komuś będzie się chciało nakręcić "Die Hard 6"
Zobaczymy. Na razie poczekajmy na DH5. Szkoda, że John McTiernan siedzi w więzieniu. On by nam zrobił Szklaną Pułapkę tak, że z butów byśmy powyskakiwali ;-)
Seria powinna się skończyć na 3, ew. na 4 gdyby był zupełnie inny scenariusz i poziom filmu