Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58427
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5

Upadek serii

ocenił(a) film na 5

Szklana pulapka 5 ma niewiele wspolnego w poprzednimi czesciami serii. Nudny, miejscami absurdalny, naciagany. To po prostu odcinanie kuponow w kiepskim stylu po slawie starych filmow.. Mial byc kolejny hit a wyszedl co najwyzej sredniak... Szkoda.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

1. Zapoznaj sie moze z definicja slowa "hipokryta", bo widze ze chyba nie wiesz co to slowo oznacza (bo uzywasz go nieadekwatnie do sytuacji) :D
2. Nie probuj mnie obrazac, czy ja tobie cos zrobilem?
3. W poprzednich czesciach filmu byly naciagane akcje ale w granicach realizmu jeszcze. Piateczka ma niesety za duzo absurdow (a tego w poprzednich czesciach nie bylo akurat). Scen takich jest mnostwo ale jesli koniecznie bedziesz chcial to moge wymienic te ktore mam na mysli...

ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

Twoja indolencja intelektualna nie obliguje mnie do dalszej konwersacji merytorycznej z toba.

ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

Alez tryska elokwencja z tych twoich wypowiedzi. Masz gorszy dzien? Przespij sie, jutro wrocimy do dyskusji. No chyba ze jestes jakims gimnazjalista i nie potrafisz skonstruowac zdania bez slowa na "K, H oraz P". No litosci... jakis minimalny poziom moglbys zaprezentowac - to jeszcze nikomu nie zaszkodzilo.

ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

Czlowieku... ze zwierzetami sie wychowywales? Slyszales kiedys takie okreslenie jak "kultura wypowiedzi"? Chlop oderwany od pluga co na codzien swinie karmi ma lepsze slownictwo od ciebie.

ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

Nie bede prowadzil dyskusji ze zwierzeciem. Zmienisz ton to wrocimy do tematu.

ocenił(a) film na 3
Axi0maT

Nie obrażaj zwierząt. To jest zwykły troll z ADHD, któremu brak argumentów merytorycznych by obronić te produkty przemiany materii more'a, dlatego widząc swoją przegrana pozycje ucieka się do wyzwisk w kierunku do innych uczestników rozmowy mających inny punkt widzenia na omawiany temat.

ocenił(a) film na 5
bambus6661

Axiomat ma racje, ta 5 część to Upadek serii, to zwykłe kino akcji klasy B nie mające nic wspólnego ze Szklaną Pułapką(tylko nazwisko John McClane) az przykro się oglądało i mysłało co oni robią z tą legendarną marką ,i jeszcze w ruskich go kręcili co jest oczywiście nowością w serii,
nie wiem po co Brucee Willis gra w takim sredniaku chyba chciał zwiedzić Rosje i zarobić kilka milionów ,
2014 będzie kolejna częsc zapewne szklana pułapka 6 akcja gdzieś w Afganistanie ,

ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

co za prymityw jednostki a społeczne też mają neta
musisz tą swoją patologię przekazywaną z ojca na syna tu prezentować od tego są rynsztoki,murki pod monopolowym itp....

ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

Koles, jak czytam twoje wypowiedzi to jestem za przymusowa sterylizacja takich osob jak ty, co by glupoty dalej nie przekazywaly... Jestes gorzej niz zalosny.

ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

Czyli, jak ty lecisz ostro z lacina to wszystko jest wspaniale, ale jak ktos podsumuje twoje kretynskie wypowiedzi nic nie wnoszace do dyskusji to juz nie jest fajnie? Z kazda kolejna twoja wypowiedzia pograzasz sie coraz bardziej. To juz staje sie wrecz zabawne :D

ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

Buhahahaha... Teraz to mnie dopiero koles rozbawiles do lez :D

ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

Powiedz jeszcze cos smiesznego... No dalej... Wiesz co jest pocieszajace? Ze nareszcie przestales lacina rzucac. Moze jeszcze dyskusja wroci na wlasciwy tor - w koncu przemowiles ludzkim glosem :D

ocenił(a) film na 5
Twardy_Stefan

Stajesz sie nudny.... musisz sie bardziej postarac. I tylko zaznacze ze jestem facetem... bo widze ze masz jakies klopoty z interpretacja.

ocenił(a) film na 3
Axi0maT

Masz rację miejscami nudny, ale tak czy siak Willis zagrał świetnie. Powiedzmy prawdę, gdyby nie nazywał się "Die Hard" byłby to naprawdę niezły film akcji.

ocenił(a) film na 6
Axi0maT

https://www.youtube.com/watch?v=lBYtjY07WXg