Szklana pulapka 5 ma niewiele wspolnego w poprzednimi czesciami serii. Nudny, miejscami absurdalny, naciagany. To po prostu odcinanie kuponow w kiepskim stylu po slawie starych filmow.. Mial byc kolejny hit a wyszedl co najwyzej sredniak... Szkoda.
1. Zapoznaj sie moze z definicja slowa "hipokryta", bo widze ze chyba nie wiesz co to slowo oznacza (bo uzywasz go nieadekwatnie do sytuacji) :D
2. Nie probuj mnie obrazac, czy ja tobie cos zrobilem?
3. W poprzednich czesciach filmu byly naciagane akcje ale w granicach realizmu jeszcze. Piateczka ma niesety za duzo absurdow (a tego w poprzednich czesciach nie bylo akurat). Scen takich jest mnostwo ale jesli koniecznie bedziesz chcial to moge wymienic te ktore mam na mysli...
Twoja indolencja intelektualna nie obliguje mnie do dalszej konwersacji merytorycznej z toba.
Alez tryska elokwencja z tych twoich wypowiedzi. Masz gorszy dzien? Przespij sie, jutro wrocimy do dyskusji. No chyba ze jestes jakims gimnazjalista i nie potrafisz skonstruowac zdania bez slowa na "K, H oraz P". No litosci... jakis minimalny poziom moglbys zaprezentowac - to jeszcze nikomu nie zaszkodzilo.
Czlowieku... ze zwierzetami sie wychowywales? Slyszales kiedys takie okreslenie jak "kultura wypowiedzi"? Chlop oderwany od pluga co na codzien swinie karmi ma lepsze slownictwo od ciebie.
Nie obrażaj zwierząt. To jest zwykły troll z ADHD, któremu brak argumentów merytorycznych by obronić te produkty przemiany materii more'a, dlatego widząc swoją przegrana pozycje ucieka się do wyzwisk w kierunku do innych uczestników rozmowy mających inny punkt widzenia na omawiany temat.
Axiomat ma racje, ta 5 część to Upadek serii, to zwykłe kino akcji klasy B nie mające nic wspólnego ze Szklaną Pułapką(tylko nazwisko John McClane) az przykro się oglądało i mysłało co oni robią z tą legendarną marką ,i jeszcze w ruskich go kręcili co jest oczywiście nowością w serii,
nie wiem po co Brucee Willis gra w takim sredniaku chyba chciał zwiedzić Rosje i zarobić kilka milionów ,
2014 będzie kolejna częsc zapewne szklana pułapka 6 akcja gdzieś w Afganistanie ,
co za prymityw jednostki a społeczne też mają neta
musisz tą swoją patologię przekazywaną z ojca na syna tu prezentować od tego są rynsztoki,murki pod monopolowym itp....
Koles, jak czytam twoje wypowiedzi to jestem za przymusowa sterylizacja takich osob jak ty, co by glupoty dalej nie przekazywaly... Jestes gorzej niz zalosny.
Czyli, jak ty lecisz ostro z lacina to wszystko jest wspaniale, ale jak ktos podsumuje twoje kretynskie wypowiedzi nic nie wnoszace do dyskusji to juz nie jest fajnie? Z kazda kolejna twoja wypowiedzia pograzasz sie coraz bardziej. To juz staje sie wrecz zabawne :D
Powiedz jeszcze cos smiesznego... No dalej... Wiesz co jest pocieszajace? Ze nareszcie przestales lacina rzucac. Moze jeszcze dyskusja wroci na wlasciwy tor - w koncu przemowiles ludzkim glosem :D
Stajesz sie nudny.... musisz sie bardziej postarac. I tylko zaznacze ze jestem facetem... bo widze ze masz jakies klopoty z interpretacja.
Masz rację miejscami nudny, ale tak czy siak Willis zagrał świetnie. Powiedzmy prawdę, gdyby nie nazywał się "Die Hard" byłby to naprawdę niezły film akcji.