Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58427
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5

Moim zdaniem nie wiele różni sie od Bonda. Wciskał w fotel. Pościgi, strzelanininy, wybuchy, wielkokalibrowe bronie. Nie jestem fanem ani Bondów ani Szklanej i w ogóle takiego kina, ale byłem i stwierdzam, że przednio się bawiłem. Naprawdę dobry film. Sądziłem,że robią 5 część aby jeszcze wyszarpać trochę grosza od widza, ale nie naprawdę widać że wpakowali w ten film pieniądze i efekty są naprawdę świetne. A i jeszcze zwrot akcji w końcówce mnie zaskoczył, po takim filmie się tego nie spodziewałem, sądziłem że to prostsza historia.... a tu proszę niespodzianka. Podsumowując Polecam.

skoman

a napisz mi ile ten film rzeczywiscie trwa? czy konczy sie wczesniej niz pokazuje czas filmu, jak to rzeczywiscie jest, dobra jest fabula czy tak na oklep postrzelalii i zginoł.czy widac efekty specjalne ze sa zrobione na oklep?

ocenił(a) film na 6
dantom83

Nie patrzyłem na zegarek jak wychodziłem ale spokojnie trwa około 95 min. akurat... nie dłuży się w sam raz.
Moim zdaniem absolutnie nie widać w efektach amatorki. Tak jak pisałem spodziewałem się o wiele prostszej fabuły w takim filmie, a byłem mile zaskoczony. Jeśli lubisz tego typu filmy to na pewno Ci się piątka spodoba.