No ale w czwartej części pokazali córke John'a. Więc teraz czas na syna. Sprawiedliwość musi być. ;)
Poza tym chcą pokazać, że niedaleko pada jabłko od jabłoni - senior McClane jest superhero, to i pewnie junior McClane odziedziczył bohaterskie geny po tatusiu ;)
Tani sposób, żeby otworzyć możliwość nakręcenia "Szklanej 6". Ale już bez Willisa. Ten sam chwyt zrobił Spielberg w "Indiana Jones 4", dodając do obsady Shia LaBeoufa.
A właśnie, że nie. Czytałam ostatnio, że Bruce jeszcze wystąpi w 6 części Die Hard - sam osobiście to powiedział w jednym z wywiadów, że chciałby wystąpić szósty, ostatni raz w roli McClane'a. I ta szósta odsłona Die Hard byłaby od razu częścią zamykającą całą tę serię DH ;-)
A wszystko możliwe.Właśnie tak myślałam, czy to nie będzie czasami ostatnia część ,,Die Hard'' z Bruce'm w roli głównej. Być może młody McClane ma zamiar przejąć stery w kolejnych seriach ,,Die Hard'', a Willis'a uśmiercą. Ale nie ma co gdybać, póki się nie obejrzy.
czegos takiego bym nigdy nie chciał widzieć , uśmiercić Willisa to byłaby najgłupsza rzecz nie do opisania , przecież to on jest głównym bohaterem i bez niego to byłby kicz
chociaż w dzisiejszych czasach wszystko możliwe , teraz wszystko robi się dla kasy , i pewnie nikt nie uwzględniłby tego że zabili by ducha serii ( który prawdę pisząc skończył się na 3 części )
a jeszcze dodam że jakby mieli nakręcić jeszcze dwie następne części to wtedy śmiało mógłby powstać serial ale obyczajowy o perypetiach Willisa i pewnie nazywałoby się Szklana Pułapka : Wygrać ze starością ;d
No ja też bym tego nie przeżyła chyba ;-p, ale czy to wiadomo, co producentom wpadnie do głowy? ;-) Osobiście nie wyobrażam sobie tego filmu bez niego ;-)