Ktory z tych filmow jest lepszy, oba filmy sa tego samego gatunku czyli akcja SC - FI?7
Walić to oba filmy oceniłeś na 1. Avengers Swoją drogą. I nie hejtuj tyle Komorowski xd od czasu pojawia się F7 zalożyłeś konto czuję i widzę to. I nie komentuj mojej wypowiedzi
To jest pytanie do madrych ludzi a nie takich co oceniaja film Straznicy Galaktyki na 10 i uznajac go za najlepszy film 2014 roku, prosze o odpowiedzi normalnych ludzi .
normalnych??? Człowieku... W takim razie ty nie jesteś normalny... Ciągle robisz syf na każdym forum filmów których nie lubisz... Zgłosiłem już twoje konto gdyż łamiesz cały czas regulamin i dostaniesz permamentnego bana!
Kto normalny ocenia takie filmy jak Avengers czy Straznicy Galaktyki na 10 przeciez to sa filmy dla dzieci, czym lamie regulamin zadajac pytania . To jest forum do pisania o filmie i tez zadawania forum, a takie trole robia mi tu spam . Jak macie pisac bez sensu to lepiej nic nie piscie, bo zwyczajnie robicie spam i trolujecie .
kto normalny ocenia takie filmy jak Avengers czy Strażnicy galaktyki na 10?
fani komiksu chociażby kolego... uniwersum marvela nie jest znane od dziś, poza tym nie kompromituj się bo ja mogę to samo powiedzieć o twoich ocenach spider mana, największy shit oceniasz na 10 brawo
tak to jest forum do pisania o filmie, ale ty cały czas obrażasz. Nie będziesz mi mówić gdzie mam pisać bo na prawdę nie ty tu jesteś od tego...
Spiderman to najciekawsza i najlepsza postac od Marvela ma najlepszych wrogow, nie to co tam jakies Avengersy . Latajacy czlowiek ze stali Iron Man, Czarna Wdowa, Kapitan Ameryka i Hulk broniacy ziemi przed jakims tam Ultronem i Thanosem, ciagle walcza z tymi samymi wrogami to jest nudne i dla dzieci . Tak samo Agenci Tarczy ludzie bez oczu, z jednego czlowieka 7 i inne fantastyczne mutanty takie cos jest dobre dla dzieci . Najciekawsze z tego bylo Agentka Cartel z tych wszystkich Marvelowskich produkcji, kto tu robi spam i troluje zamiast pisac o filmie Szybcy i Wsciekli 7 na jego forum to tu robia spam, takie cos mozna pisac na forum inne a nie na forum Wsciekli 7 bo tu pisze sie na temat filmu tego wlasnie .
sam zacząłeś tutaj spam Avengers czy szybcy i wściekli, sam zacząłeś tutaj pisać o nienormalnych ludziach oceniających avengers i strażników na 10 i mnie oskarżasz. Koleś zmądrzyj bo jak tak się zachowujesz w realnym życiu, to wątpię że w ogóle będziesz miał kolegów, wez ty się zastanów nad swoim dziecinnym zachowaniem ...
Avengers czy Wsciekli 7 to jest normalne pytanie ktory film jest realniejszy i nie robic tu spamu
ja nie mówię o tym gościu...
"GTA1 w odpowiedzi na post: LordVader345 | wczoraj
ocenił(a) ten film na: 1
To jest pytanie do madrych ludzi a nie takich co oceniaja film Straznicy Galaktyki na 10 i uznajac go za najlepszy film 2014 roku, prosze o odpowiedzi normalnych ludzi ."
twój drugi post jest niepotrzebnym spamem...
Ale Ty człowieku masz naprawdę nasrane w głowie :) Po Twojej pisowni widzę że nie masz więcej niż 14 lat. No i widzisz. Dla Ciebie Spider-Man jest 10/10 a dla mnie już nie. Ale nie siedzę cały czas na forum Spider-Mana i nie komentuję zakładając cały czas nowe tematy i obrażając film czy jego fanów. Mi się film nie podoba nie znaczy że ma się wszystkim nie podobać. Ludzie mają różne gusta i upodobania. Nie będzie nigdy tak jak Ty chcesz, oswój się z tym.
Nie ma co zakladac tu tematow bo tacy idioci tu beda l spamowac i pisac nie ma temat