Co wiecie na temat 7 części? Ja wiem tyle że ma być to nagrywane w Tokio. Ma to być kontynuacja
Tokio Drift. A Dom CHYBA zginie.
Nie jest to pewne czy Dom zginie bo w jakimś wywiadzie mówił, że po FF6 powstaną jeszcze 3 kolejne :)
Ale nie wiadomo czy to jest pewne.
Znaczy bo ja tak słyszałam, ale wiesz. wszystko się może zmienić. ( I moim zdaniem to oni do niego gadają Dan a nie Dom, bo on sie nazywa Daniel i stąd jest Dan )... :)
haha bez urazy ale chyba zadnej czesci nie ogladals ehh on ma na imie Dominic Toretto z tąd nick Dom a nie Dam
A Ty jak poprawiasz to chociaż pisz poprawnie.. pisze się "stąd", a nie "z tąd" :)
Możesz mnie pytać prawie o wszystko. Prawie, bo nie znam się na samochodach. :P Więc o to nie pytaj. :P
sorry. Pomyliło mi się z innym filmem.. SORRY wielkie.. :P hahaaaa !. :D Co ja mam z tym Danielem.. .hahaahaa :D
Wiem tyle że 6 ma być kręcona w stanach tokio i ogólnie w azji pogobno ma tam grać wilkołak ze zmierzchu Taylor coś tam coś tam, halle berry ( nw jak to się pisze) czy rihanna ale to i tak nie wypali.... no i że ma tam grać Jason Sratham ( też nw jak to się pisze ) więcej napisze jak coś się ukaże w necie...... a i nie oglądajcie niczego na youtube tam Fast..... July 2015 triler bo to są urywki z innych filmów a zdjęcia zaczynają sie dopiero w sierpciu czyli w sumie już w tym miesiącu. :D