Szybcy i wściekli 7

Furious Seven
2015
7,3 160 tys. ocen
7,3 10 1 160166
6,3 31 krytyków
Szybcy i wściekli 7
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 7

Co za idioci

ocenił(a) film na 1

Co za idioci daja temu filmowi powyzej 2 ocene to trzeba byc naprawde nie dorozwinietym dzieckiem zeby temu filmowi 8 albo 10 to pokazuje ze film zrobionydla idiotow ogladaja sami idioci a takich jest tu ponad 90%

ocenił(a) film na 8
GTA1

Dla mnie idiotą jest ten, kto ocenia ten film na 1. I ma zdrajce Komorowskiego w awku.

ocenił(a) film na 1
Brian_FF78

Pan Prezydent jest najlepszym Prezydentem Rzeczypospolitej od 25 lat wolnosci i prosze bardzo na niego glosowac bo zdrajcy to Pis a PO i Pan Prezydent to zgoda i bezpieczenstwo .

ocenił(a) film na 8
GTA1

Najlepszy to był Lech Kaczyński a ten pseudo prezydent nigdy w niczym dobrym mu nie dorówna. I zacznij się oswajać z myślą że będzie zmiana warty. Za tydzień będziemy mieli nowego prezydenta - Andrzeja Dudę.
Pozdrawiam szanownego pana przeserdecznie.

ocenił(a) film na 10
GTA1

Ile jeszcze takich tematów założysz? Rozumiem, film się nie podoba. Okej. Ale poco ciągle to pisać. Boli Cię to że film ma ocenę 7.7? To są tylko liczby. Masz jakąś fobię że śledzisz film, który Ci się nie podoba. Zrób jeden temat w którym wypiszesz wszystkie swoje żale. Poza tym na początku nie wystawiłeś temu filmowi 8? chyba że to ktoś inny z podobnym nickiem ale wydaje mi się że Ty.

Jestem idiotą.

ocenił(a) film na 1
GTA1

To już jest porażka film ze świata fantazy albo fantastyki, kretyństwo z brakiem realizmu nawet bajką dla dorosłych nie nazwę tego bo nie mieści się to w ich ramach. to co zobaczyłem to idiotyzm reżysera i kretyńskie amerykańskie dialogi super herosów z Ameryki. Rozumiem efekty specjalne ok. ale bez przesady ktoś pokazuje nam takie bzdury które w jednej setnej % nie maj prawa bytu i godzą w prawa fizyki. Ja proponuje twórca tego debilstwa pierdyknąć z baranka głową w mur to chyba jedyne co im pozostaje:) Fantazja ułańska ich poniosła