obejrzalam dziś w Niemczech. Nie chce i nie oczekuje kolejnych części. Bez Paula to już nie bedzie to samo. Film Jest super. Polecam
co mówi Paul, kiedy podjeżdża suprą i mówi ze chyba nie pomyślał ze odejdzie bez pożegnania - to moim zdaniem jest skierowane do fanów a nie jako tako do Vina.
bo jak wiemy fani byli dla niego ważni
tego fragmentu filmu w ogóle nie rozumiem, bo w tym momencie jak już pisałem był hiszpański dubbing :D więc cała scena z plażą i końcówka jest dla mnie do ponownego zobaczenia. W sumie to cały film i na pewno w kinie. Dla Paula :)
kuszące, aczkolwiek wstrzymam się i zobaczę to już na dużym ekranie. Dziękuję za propozycję. :) Wesołych.
pewnie w kinie najlepiej szkoda psuc sobie filmu takimi nedznymi kopiami , ja widzialem w IMAX
i jak tam było z końcem ? wiem że na końcu ? oni gdzieś wyjechali ta siostra Doma z Brajanem ?
film sie skonczyl raczej inaczej ale to na plazay itd to takie dodatkowe sceny .
Niesamowity film. Wręcz genialny film akcji. Najlepszy z całej serii. Wbija w fotel. Polecam wszystkim! !!
wlasnie wyszlismy z kina w usa, sala pelna! rewelacyjnie sie tu oglada, bo ludzie realnie po udanej akcji vina/paula/etc.. bili brawo. Kazdy mial usmiech na twarzy, rewelacyjna rozrywka, oczywiste, ze nikt nie traktuje tego powaznie (wielokrotne zaginanie praw fizyki), ale calosc sie zbiera w swietny film akcji, 150% rozrywki i O TO CHODZI! :)
pieknie uhonorowali Paula Walkera, wszyscy ludzie wyszli w milczeniu z kina. Chetnie pojde 2 raz w Polsce, swietny film
Te linki w większości to gówno, ale jak sam znajdziesz, to już nie.
Miałem na myśli np. wpisać sobie ekino kropka pl i tam jest w nowościach.
Kiepska kopia, kinówka. Ale jest. Jeszcze jest.
Teraz już jest też na cda i innych, ale takie strony nie reklamują się w taki perfidny i chamski sposób, próbując oszukać ludzi którzy nie wiedzą że to ściema:)
Ja byłam wczoraj na seansie w UK. Polecam każdemu, kto rozczarował się trailerem, gdyż oddaje on zaledwie 1% całego filmu. Niesamowita akcja, sceny, miejsca... I Paul.. Ogromna szkoda, że nie było mu dane zagadać do końca. Producenci postarali się by godnie go pożegnać.
Uważam, że na tej części seria powinna się zakończyć. Nikt nie zastąpi Paula. Nawet jego rodzeństwo. Koniec filmu zasugerował, że wraz z odejściem Paula, coś się skończyło nieodwracalnie.
Jako jedna z niewielu widzów w kinie płakałam jak małe dziecko. Paul Walker jako Brian był obecny w moim życiu odkąd pamiętam. Od niedawna jest obecny w moim życiu jako człowiek, który kochał ludzi. Dlaczego? Poprostu miał dobre serce i dzielił się jego ciepłem z najbardziej tego ciepła potrzebującymi. Teraz ściągasz się po niebieskich autostradach... Na zawsze w mojej pamięci....
Uzasadnij swoją tezę jak już coś zaczniesz a nie marudzisz . Chciałbym poznać twoją ciekawą opinię dotyczącą tego filmu . Bo póki co to porażką jest twój wpis .
widziałem film i niestety nie jest najwyzszych lotów 5 duzo lepsza a 6 troche lepsza
Byłem na nocnym pokazie, moje wrażenia w recenzji poniżej będę wdzięczny za wszelkie komentarze:
http://czarnadziura.weebly.com/blog/szybcy-i-wsciekli-7
Recenzją bym tego nie nazwał. Raczej upustem jadu i frustracji, a także niemocą wobec popularności filmu i tym jak dobrze jest odbierany. No bywa i tak.
Właśnie oglądnąłem pierwsze 3 minuty filmu. Już wiem że będzie to najlepsza część z cyklu!!!
zobaczylem ostatnie 2 minuty i komputerowo wklejonego paula to az sie odechcialo ogladac tego gowna.
Myslalem ze paul zginie w polowie filmu a tu taki zonk ;/ totalna porazka.
skoro diesel zyje to znowu wszystkich rozstrzelali pewnie 1 osoba zginela z teamu "paula" - obstawiam
Prawda, bez Paula to już nie będzie to samo ale ja i tak na pewno obejrzę ostatnie 2 kolejne części.
Podobno trzy kolejne części mają być ciekawe jaka obsada co z Paulem no i co ciekawego zrobią mnie osobiście każda część zaskakiwała jest to najlepsza seria jaką widziałem ... I nie wyobrażam sobie żeby ją skończyli ;) !!!!!!!!!!!!!! 10\10
Filmu jeszcze nie widziałem i mój post nie dotyczy jego. Jest to pytanie do kilku osób które na forum wyraziły opinie o tym filmie. Są to niestety Panie! Zaczynają swój post od zdania "Widziałam w Uk", "widziałam w Niemczech" co to ma wspólnego z odczuciami z filmu. Czy może ma to pokazać, wyższość tych osób, bo byli w kinie na zachodzie? A może jakieś kompleksy. Dla mnie mega zabawne:)
Za to producenci widząc wyniki sprzedaży biletów chcą i oczekują kolejnych części :)
To już jest porażka film ze świata fantazy albo fantastyki, kretyństwo z brakiem realizmu nawet bajką dla dorosłych nie nazwę tego bo nie mieści się to w ich ramach. to co zobaczyłem to idiotyzm reżysera i kretyńskie amerykańskie dialogi super herosów z Ameryki. Rozumiem efekty specjalne ok. ale bez przesady ktoś pokazuje nam takie bzdury które w jednej setnej % nie maj prawa bytu i godzą w prawa fizyki. Ja proponuje twórca tego debilstwa pierdyknąć z baranka głową w mur to chyba jedyne co im pozostaje:) Fantazja ułańska ich poniosła