Wiadomo, że bez Paula to nie to samo, ale według mnie film jest naprawdę MEGA! Widać, że musieli się mocno starać. Wszystko jest dopracowane.
Film naprawdę genialny <3
Przecież Paul był w filmie. Sceny z komputerowym Paulem było tylko kilka. Prawdziwy jest prawie przez cały film.
To już jest porażka film ze świata fantazy albo fantastyki, kretyństwo z brakiem realizmu nawet bajką dla dorosłych nie nazwę tego bo nie mieści się to w ich ramach. to co zobaczyłem to idiotyzm reżysera i kretyńskie amerykańskie dialogi super herosów z Ameryki. Rozumiem efekty specjalne ok. ale bez przesady ktoś pokazuje nam takie bzdury które w jednej setnej % nie maj prawa bytu i godzą w prawa fizyki. Ja proponuje twórca tego debilstwa pierdyknąć z baranka głową w mur to chyba jedyne co im pozostaje:) Fantazja ułańska ich poniosła
Poniżej 1.5? Weź ty się puknij w czoło. Jak masz problem to nie oglądaj. Kolejny reżyser się znalazł.
Dobrze, że chociaż Ty jesteś taki świetny i zrobiłbyś wszystko lepiej niż reżyser tego filmu. Jeśli film Ci się nie podobał to po prostu go nie oglądaj i tyle. Ja wiem, że na pewno w Twoim wykonaniu każdy film byłby lepszy, ale cóż, póki co reżyserem nie jesteś...
powiem Ci tak mam prawo wyrazić co myślę o tym filmie a Ty gościu nie będziesz mi mówił czy mam komentować coś czy mam oglądać czy nie oglądać danego filmu, wiesz takie uwagi to koniowi możesz nawinąć. Znalazł się kaznodzieja i będzie mi figury łapał.
Jeśli masz mówić co myślisz o tym filmie to proszę bardzo, ale nie w komentarzu do mojej wypowiedz, bo nie masz prawa podburzać mojego zdania.
a kto mi zabroni?????? :):):) Ty kmiotku???? nie żartuj teraz to cię poniosło, mam prawo komentować i nie zgadzać się z twoja opinią i dlatego zawsze bod każdego wypowiedzią jest taki magiczny wyraz (O D P O W I E D Z) tak napisałem Ci troszkę większymi literkami :) jakbyś tam czasem nie dowidział. A i tak na koniec serdecznie pozdrawiam:)
Mozesz sie z moja opinia nie zgadzac, ale nie masz prawa jej podburzac czlowieku.
I naucz się rozrozniac płeć to pogadamy.
wbijam w to czy ty chłop czy baba będę pisał i komentował co będę chciał i nikt mi nie zabroni i wiesz przestań jużdommnie pisać bo się ośmieszasz:):):) Leje na CIEBIE