Szybcy i wściekli 7

Furious Seven
2015
7,3 160 tys. ocen
7,3 10 1 160166
6,3 31 krytyków
Szybcy i wściekli 7
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 7

Genialne !

ocenił(a) film na 10

Wiadomo, że bez Paula to nie to samo, ale według mnie film jest naprawdę MEGA! Widać, że musieli się mocno starać. Wszystko jest dopracowane.
Film naprawdę genialny <3

ocenił(a) film na 10
bauffanek

Przecież Paul był w filmie. Komputerowo zrobiono go tylko w kilku scenach.

ocenił(a) film na 10
bauffanek

Przecież Paul był w filmie. Sceny z komputerowym Paulem było tylko kilka. Prawdziwy jest prawie przez cały film.

ocenił(a) film na 10
PaulWright

Ja wiem, że był, ale na koncu widać było, że to nie on.

ocenił(a) film na 1
bauffanek

To już jest porażka film ze świata fantazy albo fantastyki, kretyństwo z brakiem realizmu nawet bajką dla dorosłych nie nazwę tego bo nie mieści się to w ich ramach. to co zobaczyłem to idiotyzm reżysera i kretyńskie amerykańskie dialogi super herosów z Ameryki. Rozumiem efekty specjalne ok. ale bez przesady ktoś pokazuje nam takie bzdury które w jednej setnej % nie maj prawa bytu i godzą w prawa fizyki. Ja proponuje twórca tego debilstwa pierdyknąć z baranka głową w mur to chyba jedyne co im pozostaje:) Fantazja ułańska ich poniosła

ocenił(a) film na 1
lukaszov20

Dokladnie ten film powinien miec sredia ponizej 1.5 a ma 7,6 co to ma byc

ocenił(a) film na 10
GTA1

Poniżej 1.5? Weź ty się puknij w czoło. Jak masz problem to nie oglądaj. Kolejny reżyser się znalazł.

ocenił(a) film na 1
bauffanek

Dziewczyno ty sie lepiej puknij w glowe, kto normalny daje temu filmowi 10

ocenił(a) film na 10
GTA1

Ktoś kto go rzeczywiście obejrzał.

ocenił(a) film na 10
lukaszov20

Dobrze, że chociaż Ty jesteś taki świetny i zrobiłbyś wszystko lepiej niż reżyser tego filmu. Jeśli film Ci się nie podobał to po prostu go nie oglądaj i tyle. Ja wiem, że na pewno w Twoim wykonaniu każdy film byłby lepszy, ale cóż, póki co reżyserem nie jesteś...

ocenił(a) film na 1
bauffanek

powiem Ci tak mam prawo wyrazić co myślę o tym filmie a Ty gościu nie będziesz mi mówił czy mam komentować coś czy mam oglądać czy nie oglądać danego filmu, wiesz takie uwagi to koniowi możesz nawinąć. Znalazł się kaznodzieja i będzie mi figury łapał.

ocenił(a) film na 10
lukaszov20

Jeśli masz mówić co myślisz o tym filmie to proszę bardzo, ale nie w komentarzu do mojej wypowiedz, bo nie masz prawa podburzać mojego zdania.

ocenił(a) film na 1
bauffanek

a kto mi zabroni?????? :):):) Ty kmiotku???? nie żartuj teraz to cię poniosło, mam prawo komentować i nie zgadzać się z twoja opinią i dlatego zawsze bod każdego wypowiedzią jest taki magiczny wyraz (O D P O W I E D Z) tak napisałem Ci troszkę większymi literkami :) jakbyś tam czasem nie dowidział. A i tak na koniec serdecznie pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
lukaszov20

Mozesz sie z moja opinia nie zgadzac, ale nie masz prawa jej podburzac czlowieku.
I naucz się rozrozniac płeć to pogadamy.

ocenił(a) film na 1
bauffanek

wbijam w to czy ty chłop czy baba będę pisał i komentował co będę chciał i nikt mi nie zabroni i wiesz przestań jużdommnie pisać bo się ośmieszasz:):):) Leje na CIEBIE

ocenił(a) film na 1
lukaszov20

leje na Ciebie parabolicznym moczem

ocenił(a) film na 10
lukaszov20

pisać do ciebie to ja moge na facebooku...
skoro lubisz lać na innych to proszę bardzo, widzę, że nie masz życia prywatnego tylko musisz tutaj komentowac innych.