Zastanawia mnie co ten film ma wspolnego z nazwa? bo ja tu zadnych wyscigow niestety nie widzialem. Gdyby ten film mial inna nazwe pewnie mialby ocene max do 4.5
Te akcje z latajacymi samochodami to juz dowalili konkretnie . A bijatyki wziete ze starych japonskich filmow. Ta seria powinna sie skonczyc na Tokio Drift. Potem coraz gorzej bylo tylko. Co prawda poprzednia cz. wciagnela mnie , Ale ta to juz porazka....Nie wiem jak mozna skopac taka serie...
Szybcy - kierowcy, wsciekli - rywale. Kiedys widzialem taka interpretacje tytulu :) . Ale sugerujac sie pierwszymi 4-ema cz. mozna wywnioskowac ze tytul filmu odnosi sie do wyscigow ;)
Nie rozumiem ile tych wyścigów można oglądać. Miałeś wyścigi w pierwszej części, miałeś w drugiej, trzeciej, czwartej, piątej i szóstej. Co byś chciał zobaczyć? masz jakiś pomysł na wyścig, który nie wyglądałby tak jak w poprzednich częściach? Jak się chce wyścigi to włącza się kanał z wyścigami. Nigdy nie było powiedziane że ''Szybcy i Wściekli'' to film tylko o wyścigach. W każdej części była akcja. W Tokio Drifcie może trochę mniej ale nadal była. W serii nadal są szybkie i piękne samochody, są pościgi, walki, wybuchy, strzelaniny i kaskaderskie wyczyny (które towarzyszą serii od pierwszej części). Każdy może znaleźć coś dla siebie. A jeżeli komuś się nie podoba to chyba nikt nie jest przywiązany do krzesła i zmuszany oglądać.
Poza tym wiadomo było jak film będzie wyglądać już od 6 części. Jeżeli nie podobała Ci się 7 to za kolejne radzę Ci się w ogóle nie brać.
No po tym filmie musze troche odpoczac zanim wlacze w tv jakies wyscigi realne , bo moglbym oglupiec , dlaczego te samochody na torach nie lataja miedzy blokami i z samolotow nie skacza. W cz. po tokio drifcie , byly chyba 1 albo 2 wyscigi w filmie i tyle z tego. Reszta to akcja jak z Jamesa Bonda. Wydaje mi sie ze jeszcze nie bylo wyscigow na pierscieniu Saturna albo gdzies w dalekim kosmosie. Ale patrzac na wyczyny rezysera nie zdziwilbym sie gdyby akcja tego filmu tam sie miala toczyc. A tak naprawde. To mozna zrobic wyscigi w Europie , ( Francja, Rosja , czy nawet odmiana i na polwyspie balkanskim ) . Pomysl jest wiele. Na poludniu europy nie ma takich samochodow jak w USA , Przewazaja golfy i stare mercedesy. Mozna takiego typu samochodu uzyc do filmu i bylby calkiem inny :)