PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678251}

Szybcy i wściekli 7

Furious Seven
2015
7,3 160 tys. ocen
7,3 10 1 159756
6,3 42 krytyków
Szybcy i wściekli 7
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 7

Ciekawe jaką rolę w filmie odegra Lucas Black? Liczyłem, że "dołączy do ekipy", bo Tokio Drift oceniam b. wysoko. Na zwiastunach w ogóle go nie ma...

ocenił(a) film na 10
Raivan

Wyścig Dominic vs Shaun, który kończył film Tokio Drift. Więcej niż 10 min Shauna nie będzie w tej części.

Temat tyle razy powtarzany...

PaulWright

Wyprzedziles mnie bo nie widziałem komentarza:p

Raivan

Z tego co pamiętam to Paul Wright pisał w innym poście na ten temat, że w Furious 7 Lucas będzie tylko w jednej scenie.
Podobno utknie w Tokyo.
A sam czytałem gdzieś, że podpisał kontrakt na 8 i 9 cześć.

ocenił(a) film na 10
iwojslaw

Zgadza się. Ma kontrakt na 8 i 9. Myślę że jeżeli będzie też i 10 część to i w niej też wystąpi. Szczerze mówiąc wolałbym żeby jego wystepy były epizodyczne, nie pasuje mi on za bardzo do ekipy.

PaulWright

Zobaczymy jak go wkomponują ;)

użytkownik usunięty
PaulWright

a ja mam nadzieję że wrócą do tej ekipy z Tokio Drift, bo wolę ich niż drewnianą modelkę, dwóch niby śmiesznych murzynów, koksa w oliwce i starego koksa bez oliwki który paple o rodzinie i ma jeden wyraz twarzy.

Pierwsza część to inny temat, ale wszystkie te gdzie na silę wpychają nam 'wild bunch' mi nie podchodzą.

Lucas Black chociaż wizualnie jest no nie za specjany (niski, niezbyt przystojny, na fightera nie wygląda no i niby ma 18 a wygląda na 35 ;D), ale pasował do roli a gdy się ścigał to było widać, że go to cholernie bawi. Człowiek się cieszył razem z nim.

Nowe FF to tylko tłukące się koksy, wyskoki ponad wybuchami, jakieś akrobacje autami (to z samolotu, to na samolot). Zobaczymy jak będzie z FF7

ocenił(a) film na 9
Raivan

Gra tylko w jednej scenie - końcówka z Tokio drift i później oddaje Dominikowi rzeczy Hana które znalazł przy wraku.

ocenił(a) film na 7
marcinzarebski7

dokładnie :D