może Ty się orientujesz, czy przypadkiem Lin - reżyser, nie zrezygnował z 7 części?
Właśnie przeczytałem tą ciekawostkę i sam już nie wiem. ;/
Ale byłaby to duża strata gdyby Lin zrezygnował... :x
też przed chwila znalazłem potwierdzenie, że jednak zrezygnował, no cóż zobaczymy co dalej
jeszcze Lucas Black z Tokyo Drift by się przydał i jego kobieta, albo cała paczka z Tokyo
F&F 7 na pewno będzie kontynuacją TD, więc filmowego Shaun'a nie może zabraknąć. A jeśli on będzie (w co jestem święcie przekonany) to reszta ekipy również) . ;)
obsada z Tokyo to dobry pomysł. Aczkolwiek Statham'a tu nie chcę... to nie jego seria, więc niech się nie wpieprza.. już ktoś go dodał do F&F6 co jest totalną plotą.. jego seria to "Transporter" i niech tak zostanie ;)
Rozczaruje Cię, ale to że będzie grał w F&F 7 jest pewne, zobaczysz po seansie F&F 6. ;) A to że w 6 miał występować nie było plotą, podobno miał grać Owena Shaw'a, ale z kasą się chyba nie dogadali.
Osobiście mi też trochę Statham nie pasuje w Szybkich i Wściekłych.. Powiem szczerze, że spokojnie po 6 części mogli już tą trylogie zakończyć, ciesze się bardzo jako wielki fan tej serii, że tak się nie stanie, a co do Statha'a to czas pokaże, bo aktorem jest dobrym. Chciałbym tylko w 7 więcej wyścigów. :)
ok, jutro idę do kina więc zobaczymy :) dzięki, słuszna uwaga i podzielam Twoje zdanie ;)
końcówka niezła :D daje do myślenia, ale nie będę spoilerował, jeżeli wiemy o co kaman :D
Wreszcie wszystkie serie wraz z TD zostaną ze sobą połączone, mam tylko nadzieję, że nowy reżyser tego nie spier*oli, czeo bym bardzo nie chciał i jeśli rzeczywiście premiera ma być w Lipcu 2014 to trzymam za niego kciuki! :)
Ej, ale czy dobrze zrozumiałem zakończenie? - wychodzi na to, że tokyo drift jest ostatnią częścią całej trylogii jak do tej pory przez Han'a, nie ?
Kolejność jest taka:
1. Szybcy i Wściekli
2. Za szybcy Za wściekli
3. Szybko i Wściekle
4. Szybcy i Wściekli 5
5. Szybcy i Wściekli 6 - do prologu następnej części
6. Tokio Drift - do momentu śmierci Han'a
7. Szybcy i Wściekli 6 - prolog następnej części
8. Tokio Drift - wydarzenia po śmierci Han'a
nie wiem o co Ci chodzi z tym prologiem 6, ale reszta się zgadza :) dobry scenariusz, nie? :D
Jakie prologi coś ty tam nawymyślał? Han jedzie do Tokyo dopiero po końcówce 6 części.
Później są wydarzenia z TD a 7 część zaczyna się na końcówce TD jak Don przyjeżdża do Tokyo i ściga się z Shawnem.
Dobrze mówi "6. Szybcy i Wściekli 6 - prolog następnej części", chodzi o tę scenę wtrąconą do szóstki po napisach.
Kurcze, miałem nadzieję że w końcu wywalą tego The Rocka. Ale nie... Ciekawe, czy pokażą jakieś samochody w przerwach między bijatykami.
Kto inny jak Hoobs powalczy z takimi wielkoludami jak ten z 6 częsci , pozatym fajnie wyglada jako policjancik sluzby wyzszej , Jason Statham by sie tam przydał pokazał by im jak naprawdę sie jezdzi samochodami
Wczoraj Dwayne Johnson Tweetował z Scottem Adkinsem o FF7... ciekawe czy i jego wciągną jako np. prawą rękę Stahama
Do 7 części lepiej pasował by na czarny charakter Nicolas Cage ale z kreacją jak w ''Bez Twarzy''. Tylko ze seria Szybcy i Wściekli to PG13.