Szybcy i wściekli 7

Furious Seven
2015
7,3 160 tys. ocen
7,3 10 1 160177
6,3 31 krytyków
Szybcy i wściekli 7
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 7

Mnie się trafił ten film tanio w przyzwoitej cenie i nie przepłaciłem ;) A akcja była totalnym przegięciem . Szczególnie samochód przelatujący w powietrzu z jednego wieżowca do drugiego , że on tak sobie przeleciał i wleciał do drugiego wieżowca ;) Co dalej dobre było ta akcja jak odbijali jakąś hakerkę od tego programu Oko Boga . Ta akcja z autobusem jak miał spaść w przepaść i jak Walker biegł po nim i zdążył skoczyć to było naprawdę dobre . Ogólnie koniec jak ich goniła jakaś maszyna wystrzeliwująca pociski też dobra akcja . No i pojedynek Van disel vs jason statham piękny był :) Super go załatwił na koniec jak wpadł w otchłań .Początek dobry jak odwiedził brata w szpitalu i była tam totalna rozwałka . Albo jak zrobił atak na posterunek i się nawalał z Hobbsem też dobre jak wyskoczyli bo rzucił bombę . To było dobre ale że nie uśmiercili postaci Briana czyli Paula Walkera skoro on zginął to powinni go uśmiercić w filmie . Było jakieś jakby jego wspomnienie i retrospekcje z całej serii jak ich ukazano . No ale nie zginął przecież , już myślałem że zginie Van Disel na koniec .Ogólnie świetna jatka , świetny Jason statham piękne pogonie . Dobra jazda dobre było też jak ich otoczyli Van disla i te hakerkę i oni wjechali w przepaść i to auto się rozbiło . Ogólnie film to totalna paranoja bo dzieje się naprawdę wiele . Szkoda tych aut pięknych które tam rozwalali na kawałki . Ale scena lotu auta w powietrzu to już było naprawdę szok xd Walka jak się panie nawalały też piękna była ;) Dobra część warto było kupić w tej okazyjnej cenie jaka się mnie trafiła .