Do tej pory były dwa albo nawet trzy lata odstępu pomiędzy poszczególnymi częściami, a teraz miałby być tylko rok? To już by ten film musieli zaczynać kręcić. Ja obstawiam, że premiera będzie w 2015 roku.
w 2014 będzie ;) dlatego, że 7 jest powiązana z 6 częścią fabularnie i studio Uniewersal chciało zeby kolejna czesc wyszla w 2014 roku i tak bedzie zdjecia sie zaczynaja na poczatku wakacji tego roku :))) pozostaje tylko czekać do 7 czesci a potme juz 8 - ostatniej
bo nie będzie ostatnią... łącznie 9 czesci ma powstac
http://www.hitfix.com/news/vin-diesel-says-fast-furious-7-is-the-beginning-of-a- new-trilogy-watch
osobiscie oszalałam ze szczescia :D oby te plany sie nie zmienily.
jedyny film, z ktorego ciesze sie na kontynuacje i wcale nie uwazam ze powinno sie skonczyc na 6stce ;]
Jak dla mnie to mogliby to kontynuować tak długo aż aktorzy nie będą musieli podpierać się laskami xD
I Universal mógłby się dogadać z Linem, bo od TD wyciągnął ten film na wyżyny. Aczkolwiek 1 i 2 część była równie genialna.
Zgadzam się, aczkolwiek 2 i 4 są dla mnie najsłabsze z serii. Ten nowy reżyser jest też bardzo dobry. Obejrzyj sobie Death Sentence :)
7 część mieli kręcić równocześnie z 6, ale Johnson'owi coś nie pasuje (gra chyba w filmie Hercules) i czekają na niego do sierpnia. Wtedy zaczną się zdjęcia do nowej części ;)
90% scenariusza do 7 części było gotowych już na etapie prac nad 6 częścią.
Wszystkie umowy są podpisane i kręcić mogą w każdej chwili.
Reżyserował będzie James Wan.