Podziekujcie Stathamowi za ten ponad miliard, bo gdyby Jason nie zabil Walkera i Hana to ten film by nie zarobil nawet 20% tego co razobil .
A kto zabil Walkera Statham oczywiscie tak samo jak Hana, tez byl niby to wypadek ale to Jason spowodowal mszczac sie za smierc brata
Po pierwsze, jeśli mówimy o postaciach to nie Walkera tylko O'Connera. Po drugie nie przypominam sobie żeby Briana w ogóle ktoś zabił w tym filmie.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, dogaduję się z dzieciakami więc chyba rozszyfrowałem o co mu chodzi. Chodzi mu chyba o to że Statham zabił Walkera powodując wypadek (nie w filmie tylko w realu). Ale z tego co napisał to miesza dwa światy. Świat ''Szybkich i Wściekłych'' i realny świat.
To Statham zabił Walkera bo dowiedział się jaka będzie fabuła 7 częśći jak w filmie jako postać zabił Hana to pomyślał sobie że zrobi takie coś z Walkerem tylko naprawdę . Bo wtedy ta cześć czyli siódma zarobi więcej po śmierci jednego z głównych aktorów serii, więc tak zrobił ponieważ niemożliwe jest żeby taki dobry kierowca jak Paul Walker zginął w wypadku . Jason miał przyciemniane szyby tak samo jak w filmie Tokyo drift, zatem żadna kamera go nie widziała i nie nagrała .
Nie, nie zrozumiałeś. Biorąc pod uwagę 10 to pewnie marna rada, ale polecam włączyć w końcu myślenie w życiu.
Oczywiste jest to co robi GTA1 tutaj. Jestem w szoku, że ktoś może być tak nie ogarnięty by tego nie widzieć.
Śmieszy a zarazem przeraża mnie to jak ktoś ocenia kogoś po wystawionej ocenie filmu. Bo skoro komuś się film nie podobał bo było za dużo niemożliwych scen itp to tak samo powinni inni ocenić. Ja nie oczekiwałem od tego filmu realizmu, wiedziałem na co idę do kina i nie żałuję. Po to chodzę do kina aby oglądać takie sceny. Ale Wy ludzie nadal będziecie oceniać ludzi a co lepsze jeszcze przewidywać ich wiek po wystawionej ocenie.
Ja polecam włączyć albo raczej wyłączyć myślenie przy oglądaniu filmu. Bo gdybym chciał realizmu to wyszedłbym na ulice. A chcę się oderwać od codzienności przynajmniej na dwa godziny oglądając film.
Pozdrawiam i życzę szczęścia.
Jeszcze jedno. Wiadomo co robi GTA1. Ale niech sobie robi co chce. Póki nie jest to zakazane ma do tego prawo. Dzieci takie są.