Jak wyżej, ten film dał mi wszystko, czego od niego oczekiwałam - zapierającą dech w piersiach akcję, niemożliwe stunty, zabawne dialogi i szybkie samochody. A że nielogiczne, że nierealistyczne, że niezgodne z prawami fizyki... Cóż, to film akcji, gdyby trzymał się kurczowo tego, co możliwe, byłby nudny. Tak samo z fabułą, nie można oczekiwać od filmów tego gatunku nie wiadomo jak głębokich treści. Ma trzymać w napięciu, pozwalać nam poczuć, jakbyśmy to my balansowali na granicy życia i śmierci, a nie kształtować naszą osobowość. Tyle w temacie, bardzo dobry film!
To już jest porażka film ze świata fantazy albo fantastyki, kretyństwo z brakiem realizmu nawet bajką dla dorosłych nie nazwę tego bo nie mieści się to w ich ramach. to co zobaczyłem to idiotyzm reżysera i kretyńskie amerykańskie dialogi super herosów z Ameryki. Rozumiem efekty specjalne ok. ale bez przesady ktoś pokazuje nam takie bzdury które w jednej setnej % nie maj prawa bytu i godzą w prawa fizyki. Ja proponuje twórca tego debilstwa pierdyknąć z baranka głową w mur to chyba jedyne co im pozostaje:) Fantazja ułańska ich poniosła