Szybki cash II

Snabba Cash II
2012
6,6 2,0 tys. ocen
6,6 10 1 1957
Szybki cash II
powrót do forum filmu Szybki cash II

Scorsese said “I was deeply impressed by Daniel Espinosa’s Easy Money -- by the harsh, elemental style, which reflects the milieu and the lives of the characters; by the powerful sense of fate, of well-meaning people who take one wrong turn and end up paying a terrible price; by the frightening and surprising evolution of the hero,"

każdą kolejną cześć obejrzę ze smakiem...

ocenił(a) film na 7

trzeba było tak od razu. tak poza tym to dwójki tak szybko w tv nie puszczą pewnie za jakiś czas będzie w kinach a potem na dvd, i pewni ludzie w tym ja wolą oglądać filmy z napisami a nie z lektorem.

użytkownik usunięty
jasiu9208

Ja wole z lektorem chyba że jest tak słaby że psuje klimat i jest gówniane tłumaczenie...

ocenił(a) film na 7

A możesz z tym kolegom pogadać co mu dałeś to tłumaczenie kiedy napisy ?

ocenił(a) film na 5
jasiu9208

widze ze dalej sie niczego nie nauczyles o tym osobniku...

ocenił(a) film na 7
arielos

tak wiem on jest pschiczny :-) ale bardzo chce zobaczyć ten film i ciągle mam nadzieje.

użytkownik usunięty
jasiu9208

Psychiczny to jest dzieciak co siedząc w Szwecji nie może sobie go na kale SVTV1 obejrzeć Snabba Cach II które miało swoją premierę w wakacje. Drugi nastolatek który nie nauczył się pisać poprawnie po polsku i czytać ze zrozumieniem a chce zabierać głos na temat czegoś o czym nie ma jak widać zielonego pojęcia. Bez dalszych komentarzy w temacie.