Tajemnica Marrowbone

El secreto de Marrowbone
2017
7,1 19 tys. ocen
7,1 10 1 18907
6,3 6 krytyków
Tajemnica Marrowbone
powrót do forum filmu Tajemnica Marrowbone

Ani to

ocenił(a) film na 3

Horror ani to thriller, jedyne co nudny film z "Jackiem" Zieeeeeew.

elosidzej

Dokladnie. Naczytałem sie w komentarzach o jakims mega zakonczeniu a ostatnie 15 min przewijalem tylko zeby sie upewnic czy bedzie tak jak mysle. I bylo. Film sie ciagnie jak flaki z olejem i nie ma w nim nic nowego. Niestety zeby ogladnac jakis na prawde straszny horror bede musial go chyba sam nakrecic. 7,6? Nie mam pojecia za co

ocenił(a) film na 3
laszlo71

Może ludzie lubią nudne filmy o niczym.

elosidzej

Jak nie maja wyboru...

ocenił(a) film na 4
elosidzej

Jak jest dramat rodzinny, albo pokazany cykl narodziny do śmierci z morałem typu "wspaniałych rodziców mam",to na filmwebie wywala skalę ;)

ocenił(a) film na 3
laszlo71

Też nie ma pojęcia - film jest beznadziejny.

elosidzej

słabe to strasznie było, naczyłatem się na tym forum, że to Bóg wie jaki zajebisty horror z ultrazaskakującym zakończeniem, wyszło że przewijałem właściwie już od połowy filmu. Ani to było straszne, ani trzymające w napięciu. Jedyny pozytyw to gra aktorów plus śliczna Anya.

ocenił(a) film na 10
marckoza

Po prostu nie macie gustu ten film był z najlepszych jakie oglądałam ale tak pewnie wasze faworyty w tej dziedzinie to lśnienie albo dziecko Rosemary no to się nie dziwię że tak to komentujcie bo te osoby co się zachwycają takimi gniotami to nie widzą prawdziwych arcydzieł i jarają się nudnym starociami, a film bardzo trzyma w napięciu i jest bardzo wciągający nie wiem jak trzeba być ślepym żeby tego nie zauważyć.

ocenił(a) film na 4
Aleksandra_103

Obejrzyj sobie np.Dark song, Opowieść o dwóch siostrach, February, Po twoim trupie (remake równie doskonałego Kwaidan,czyli opowieści niesamowite),a potem możemy pogadać o arcydziełach z pominięciem Lśnienia i Dziecka rosemary. I o filmach trzymających w napięciu ;)

ocenił(a) film na 3
Aleksandra_103

Buhahaha...nie rozśmieszaj mnie dziecinko. Musisz mieć jeszcze bardzo młody móżdżek skoro wypisujesz takie bzdury.