Tajemnica Marrowbone

El secreto de Marrowbone
2017
7,1 19 tys. ocen
7,1 10 1 18907
6,3 6 krytyków
Tajemnica Marrowbone
powrót do forum filmu Tajemnica Marrowbone

Fabula

ocenił(a) film na 7

Film zapowiada się ciekawie. Zna ktoś fabułę ?

marta905

na imdb był taki: A young man and his three younger siblings, who have kept secret the death of their beloved mother in order to remain together, are plagued by a sinister presence in the sprawling manor in which they live.

ocenił(a) film na 8
marta905

Ja go ogladalam. Trojka rodzenstwa przeprowadza sie wraz z matka do jej dawnego domu, uciekajac przed mroczna przeszloscia. Okazuje sie, ze w domu tym mozna odczuc niewytlumaczalna obecnosc.

Wiecej nie powiem bo zepsulabym ogladanie, ale naprawde film jest swietny, bardzo warty poswieconego czasu a zakonczenie zaskakujace!

Cornelia_5

Gdzie go można obejrzeć?

mikxwhy

Na nocy horrorów ENEMEF: Antywalentynki w Multikinie.

mcahunter

Jestem świeżo po seansie i jedyne, co mogę powiedzieć to - POLECAM.

ocenił(a) film na 8
mikxwhy

Ja ogladalam w kinie w Hiszpanii wiec jesli chodzi o Polske to niestety nie pomoge.

ocenił(a) film na 10
marta905

Rose wraz z dziećmi ucieka od przeszłości w Wielkiej Brytanii i znajduje schronienie w odziedziczonym domu w Ameryce. Wkrótce kobieta umiera wskutek ciężkiej choroby. Dzieci chcąc pozostać razem postanawiają zachować śmierć matki w tajemnicy do momentu uzyskania wieku 21 lat przez najstarszego z nich - Jacka. Okazuje się, że dom poza rodzeństwem kryje jeszcze jednego mieszkańca, którym jest złowrogi duch. Jak długo uda mi się utrzymać sekret i jak poradzą sobie z nękającą ich tajemniczą obecnością?